2777
2789

به نظرتون شوهری که بعد از یک بحث و قهر، وقتی آشتی کردید، چند روز بعدش بهتون بگه "اصلا معلوم نیست زندگی ما به کجا برسه، من دیگه حس قبلم رو بهت ندارم"

و بعد دوتایی سعی کنید دوباره مثل روزای اول آشنایی باشه همه چی و در مورد خودتون بیشتر با هم حرف بزنید (من شروع کننده این تلاش ها بودم ولی اونم همراهی کرد باهام، تلاشم یکطرفه نبود)

و بعد از چند روز سر موضوعی ناراحت هستید از دست خودتون.... اما ایشون بگه که خوبه از نظرش و .... (مثبت ۱۸ بود این دو خط، سانسور شده نوشتم، ولی کلیتش همینه)

الان یعنی چی ؟ 

یعنی الان بازم حسش بهم مثل قبل شده یا فقط همون جنبه زندگی مون (رابطه) رو گفته اوکی بوده ؟

حرفهای اون روزش از توی ذهنم بیرون نمیره......

نظر شماها چیه؟ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

چی نه؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شوهرمنم این حرفو زده  داریم دوتایی تلاش میکنیم درستش کنیم تاحدودی موفق بودیم چیزی نمیگیم ولی ...

چرا یهو اینجوری میگن

من خیلی دلم گرم بود به اینکه دوستم داره

الان اصلا تو رابطه باهاش گیجم

وسط دعوا که حلوا خیرات نمیکنن ،حالا یه حرفی زده نباید بخاطرش زندگی رو برای خودتون تلخ کنید

آشتی کرده بودیم

سرد بود ، منم سعی میکردم معمولی باشم

یهو دو سه روز بعد از آشتی این حرف رو زد .... خیلی بی مقدمه

اینکه شوهرتون ادم باشعوریه و مشکلی باشه رو به زبون میاره باید شکر گزار باشید چون اکثر اقایون حرف نمیزنن و رفته رفته رفتارشون عوض میشه شمام باید ریشه یابی کنید که چی باعث شده اون حرفو بزنه و اون حس بهش دست بده و حل کنید مشکلو

مردا خیلی حرف میزنن ...توجه نکن😒

😔

به هر حال میتونی مثبت تعبیرش کنی و راهی برای نزدیکی هر چه بیشتر باشه گذر زمان همه چیز رو حل میکنه همه آدما هنگام خشم و عصبانیت اون حس و عشق و علاقه رو به همسرشون از دست میدن و این طبیعیه

Belle سابق
اینکه شوهرتون ادم باشعوریه و مشکلی باشه رو به زبون میاره باید شکر گزار باشید چون اکثر اقایون حرف نمی ...

ممنونم از نظرت

گفت هر کار میکنم دیگه بهت هیچ حسی ندارم

.....

به هر حال میتونی مثبت تعبیرش کنی و راهی برای نزدیکی هر چه بیشتر باشه گذر زمان همه چیز رو حل میکنه هم ...

آره ولی من همیشه یادم میمونه این همون آدمیه که خودم خواستم و انتخاب کردم

اون خیلی راحت میذاره کنار

نمیدونم واقعا .... ممنونم از کامنتت

ممنونم از نظرت گفت هر کار میکنم دیگه بهت هیچ حسی ندارم .....

درسته باید هی حرف پیش بکشی تا بفهمی چیا باعث شده اینو بگه البته من خودم یبار از شوهرم حرصیی شدم و میخواستم بترسونمش این حرفو زدم تا به خودش بیاد ولی تو‌دلم اینطور‌نبودو بیشتر از قبل دوسش داشتم و دارم شاید شوهر شمام مثل من ترفند زده🙄