2777
2789

ما خودمون تو این کشور بااین نرخ تورم وبی ثباتی وقحطی و خطر هر لحطه جنگ موندیم کافیه برین داروخانه ها برا ی مشت داروی بی کیفیت و....

بعدم مگ بچه ها همه قراره مث هم زندگی کنن پدر مادری ی وطیفع تااخرین لحظه زندگیته چون مسولی حتی اگ بچت 80سالش بشه مگ بچه وسیله سرگرمیه ک تا وقتی بچست نازه و بزرگ شد بیحیالش بشین. اون بچه ارامش واینده میخواد. چرا میگین هرکس دندان دهد نان دهد اونی ک نان ودندان داده عقلم داده فک کنم اگ اینطوره پس چراانقدر گرسنه داریم درجهان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقاااا موافقم شدید

مورد داریم اطرافمون.. طرف چون دخترش ک ده سالش بوده گفته ی آبجی داشته باشم... سومین بچشو آورده... پسر شده... گفته غصه نخوری مامان یکی دیگه حتما آبجی میارم برات

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

الان واقعا تایم بدیه

دوره ای ک من بچه اوردم این دردسرا و مشکلا نبود خدایی

الان بزرگترین جنایتو درحق بچه میکنیماگه باردار شیم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

فکر نمیکنم وقتی بزرگ بشن دیگه اونقد نیاز به پدر مادر داشته باشن. چون از نظر عقلی و خیلی از موارد مسئولیت پذیر تر میشه و میتونه زندگی جداگانه ای برای خودش داشته باشه... همیشه چسبیده نیست به پدر مادر... باید ازادی در زندگی داشته باشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
فکر نمیکنم وقتی بزرگ بشن دیگه اونقد نیاز به پدر مادر داشته باشن. چون از نظر عقلی و خیلی از موارد مسئ ...

ببحث چسبیدگی نیس بحث مسولیته ک باید پشتشون بود چون هر مشکلی ممکنه پیش بیا یکم سطح فکرتو ارتقا بده

ببحث چسبیدگی نیس بحث مسولیته ک باید پشتشون بود چون هر مشکلی ممکنه پیش بیا یکم سطح فکرتو ارتقا بده

دیگه مشکلات هم یه مسیر برای رشد و پرورش انسانی.. نیاز نیست شما بمن بگی سطح فکرمو ارتقا بدم. انسان عاقل قوه عقل و اختیار داره.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دیگه مشکلات هم یه مسیر برای رشد و پرورش انسانی.. نیاز نیست شما بمن بگی سطح فکرمو ارتقا بدم. انسان عا ...

هم قوه عقل و اختیار شما نادان ها بشریتو انقدر بدبخت کرده کاش افساری بود

عزیزم خوب هر کسی روش خودشو توی زندگی داره شاید عقاید اونا هم درمورد شما خوشایند نباشه ولی هنوز ندیدم ...

بحث عقاید نیس واقعاذهر عقیده ای پذیرفته نیس اگ اینطور بود چیزی بااسم خیرو شر و عاشورا و.... نبودعقل هم هس