2777
2789
عنوان

امروز یکیو خوب ادب کردم

62 بازدید | 35 پست

تو تلگرام گیر داده بود ببینمت منم میگفتم گم شو بابا متاهلم من دیگه خیلی گیر داد

گفتم تنهام پاشو بیا خونم ببینم چی میگی آدرس سر کوچمون رو دادم گفتم رسیدی عکس بفرست یه ساعت از یه شهر دیگه پاشد اومد تو ترافیک

رسید و عکس داد پیام دادم خب عامو بت گفته بودم بیخیال من شو بد میبینی حالا ک گوش نکردی و ب دامم افتادی گم شو از مسیری ک اومدی برگرد 

اومد خواهش تمنا بگو خونه کدومه گفتم فقط گمشو 

جیگرم خنک شد ینی

دینی ک ب مویی بلرزد ب چه ارزد؟🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

:/ 

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..

😐

برای سلامتی همه مردم دعا کنیم🌹🌹🕊🌹🌈🌹🕊❤️❤️🕊❤️❤️ اون که تا حالا مثلا نفهمیده به نفعشه نفهمه. بعد نیکا دیگه نمیشه عارف گوش داد💔💔خانم های عزیز آقایون محترم لطفا درخواست دوستی نفرستید تا شرمندتون نشم. ممنونم 💚
من قسم یاد کردم کسیو بلاک نکنم تا تهش هستم خرخرشو میجوام

موفق باشی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷