2777
2789
عنوان

جشن تعیین جنسیت نی نی 🐣🧸

11041 بازدید | 81 پست

سلام سلام 👋🏻

حدود دو س هفته دیگه جنسیت نی‌نی‌مون مشخص میشه 😍

دلم میخواد جشن تعیین جنسیت بگیرم و جوونها رو دعوت کنم هم خودمون سوپرایز شیم هم اونا(فقط ی نفر جنسیت رو بدونه بدم دستش همه چیزو) ولی انقد هزینه‌ش سرسام آور میشه که بهش فک میکنم بیخیالش میشم🥲حالا موندم برم همین تعیین جنسیت رو تو آتلیه انجام بدم خودمونو سوپرایز کنم؟😁یا یه نفرو (از دوستام) بگم بیاد خونه خودمون،دکور بچینم و تدارکات،فیلم بگیره ازمون؟

بنظرتون کدومش بهتره؟ هزینه کدوم کمتر میشه و بهتره؟

تا حالا کسی جشن گرفته؟یا آتلیه و اینا؟

بگید لطفاً می‌خوام ی کاری کنم حتما برای نی‌نی مون🥲

تعداد رای : 118
نظرسنجی
جشن گنده‌ی تعیین جنسیت
12
10%
آتلیه و جشن دوتایی(دکور آتلیه و اینا)
52
44%
جشن دوتایی تو خونه(فیلمبرداری با گوشی توسط دوستم)
54
45%
فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کدوم، چه نیازی به این خرجا هست، مبارکت باشه عزیزم می دونم ذوق داری ولی الکی از همین اول بخوای خودتو تو دردسر و خرج بندازی تهش میشی یه مادر سرخورده که میگی چقد خرج بچه زیاده، اشتباه کردم بچه آوردم!

چمدونم والا چ پسر چ دختر مردم بالا پایین نیپرن سوپرایزش کجاشه دقیقا 

والا منم همیشه همین را میگم

ان شاالله هر جنسیتی هست فقط سالم و صالح باشه و عاقبت بخیر باشه

الحمدالله رب العالمین🤲 القدس لنا✌️

ب نظرم این کارا بی معنیه ولی با آتلیه موافقم 💗

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
هزینه اون چنانی نداره هاا همپایه اتلیه میشه ب نظرم ب دوستت نگو هیچ وفت خواهر یا خواهر شوهر 

خب بین می‌خوام مهمان دعوت کنم میشه حدود ۴۰_۵۰ نفر بعد باید تدارکات خوراکی ببینم و دکور بچینم و فیلمبردار هم بگیرم دیگه زیاد میشه😐

دوستم که میگم،دوست نیست،یعنی دخترخاله‌ای،دایی،چیزی 

خواهرم دوره ازم🥲 خواهرشوهر عکاسی بلد نیست اونجوری ک من می‌خوام 😂

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻
منی که از رو فیلم سونو قبل دکتر خودم فهمیدم جنسیت چیه😂

چجوری ؟ 😂