2777
2789
عنوان

چرا انقد ضعیف شدم من حسرت می خورم

132 بازدید | 9 پست

دلم بچه میخواد هیچ وقت تو دلم غصه نمی‌خوردم ولی الان واقعا قلبم سنگینه یه بار هم اینجوری شدم

تعداد رای : 11
نظرسنجی
نه عادیه
9
81%
آره
2
18%

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عادیه

وقتی یه نفریه چیزیو داره

وتو میبینی درحالی که خودت نداری خب حسرت میخوری🥲🙂

و اما نیمه شبی خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست...از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند💔... 
عادیه وقتی یه نفریه چیزیو داره وتو میبینی درحالی که خودت نداری خب حسرت میخوری🥲🙂

آره خیلی سخته من هر ماه به امید مثبت شدن سر می کنم ولی نمیشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزه دلم تو قوی هستی نگو ضعیفم ان شاالله که نی نی دارم میشی خواهر قشنگم با خدا حرف بزن در دل کن و ا ...

مرسی از حرفای قشنگت اصلا انگار خودمم باور ندارم قراره مادر بشم 

مرسی از حرفای قشنگت اصلا انگار خودمم باور ندارم قراره مادر بشم 

عزیزمممم نکووو این حرفو اگه کاری از دستت بربیاد بزای کسی انجام بدی ولی اونطرف بهت اعتماد نکنه دل سرد نمیشی با اعتماد کامل به خدا هر چند که خدا با انسان ها قابل قیاس نیست چون با این همه گناه با خیلی از بی اعتمادیامونن مثل اینکه همیشه دعا کردیم ولی اعتماد نه ولی بازم خدا بهمون داده از خدا بخواه و بهش اعتماد کن فکر کن این دعا رو کردی و دعاتو استجابت شده بدونم خدا همه چیو میدونه و همه کارو میتونه انجام بذه برای خدا نشد نداره خواهر خوشگلممم فقط از خودش بخواه با خودش حرف بزن حالت دلت بی نهایت عالی میشه و ان شالله به حاجتتم برسی❤️❤️

عزیزمممم نکووو این حرفو اگه کاری از دستت بربیاد بزای کسی انجام بدی ولی اونطرف بهت اعتماد نکنه دل سرد ...

تا حالا اینجوری بهش نگاه نکرده بودم مرسی عزیزم

عزیزمممم نکووو این حرفو اگه کاری از دستت بربیاد بزای کسی انجام بدی ولی اونطرف بهت اعتماد نکنه دل سرد ...

خدا با این همه گناه و بی اعتمادیامون بازم دعامونو مستجاب کرده گتاهنمونو بخشیده و حاجتمو نو داده این قسمت کامل نونوشته بودم شرمنده 

قربونت برم مهربون همه جی درست میشه ما خدارو داریم التماس دعا حسابی منو از یاد نبر موقع دعاهات عزیزم ...

محتاجم به دعا