2777
2789
عنوان

کسایی که سرکتاب گرفتن دودیقه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 39 پست
خودمم تو فکرش بودم بگیرم برای شوهرم شاید دست از این رفیقاش برداره راحت بشم !  ولی ترسیدم گفتم ...

افریییین منم همیشه میگم دعانویسم امام رضاست😂

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من باچشم خودم دیدم خیلیا که دعا گرفتن کارشون انجام شد ولی مشکلاتو بیماری های سخت وارد زند گیشون ...

حتی دعای قرانی؟؟ 

من ندیدم تا حالا شایدم هنوز زود باشه برای عاقبت اینکار 

ولی من میترسم وگرنه دوسدارم 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

ببین من باچشم خودم دیدم خیلیا که دعا گرفتن کارشون انجام شد ولی مشکلاتو بیماری های سخت وارد زند گیشون ...

اونا جادو گرفتن و پیش کسی رفتن که جن داشته دعای قرآنی اوکی میکنه شرایط و 

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
حتی دعای قرانی؟؟  من ندیدم تا حالا شایدم هنوز زود باشه برای عاقبت اینکار  ولی من میترسم ...

نه دعای قرانی که خودمم استفاده میکنم اوووو توگردنم توبازوم کلی قرات و سوره نوشتم گذاشتم توکیف اویزیون کردم بخودم والا ازدست این مادرشوهر جادوگرم پودر بودم منظورم سرکتاب و دعاهای جنی

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود
افریییین منم همیشه میگم دعانویسم امام رضاست😂

😂😂چقد مث منی 

ولی تا خدا هست چرا بندش؟ 

ولی بعضی وقتا هم با خودم میگم خب دعانویس واسطه میشه بین منو خدا مگه چه اشکالی داره! 

ولی بازم ترس دارم ....

فعلا چله های مختلفی برداشتم تا ببینم خدا چه میخواد برام ..😞🌱

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

اونا جادو گرفتن و پیش کسی رفتن که جن داشته دعای قرآنی اوکی میکنه شرایط و 

اره من ک از حرز امام جواد واقعا واقعا واقعا نتیجه گرفتم ینی ازدستم ددمیارم زود اتفاق بد واسم میافته

نه دعای قرانی که خودمم استفاده میکنم اوووو توگردنم توبازوم کلی قرات و سوره نوشتم گذاشتم توکیف اویزیو ...

نههههه دعای جنی و اینا خیلی گناهه 

ولی دعا قرآنی نمی‌دونم من از این دعا قرآنی میترسم ‌‌.😂.

اره من ک از حرز امام جواد واقعا واقعا واقعا نتیجه گرفتم ینی ازدستم ددمیارم زود اتفاق بد واسم میافته

به چه حاجتی گرفتی ؟؟ 

دعا نویس ها اکثرا موکل دارند، یعنی جن دارند.

این جن ها کافر هستند و جزو شیاطین حساب میشن،

شیطان هم دشمن خداست و هم آدم...

شاید اولش یه خیر کوچک ببینه ولی به بدبختی و نابودی میفته آخر.

حتی اون دعا نویسه.

یکی رو میشناختم دعانویس، اونقدر سنی نداشت به یه بیماری ناشناخته دوچار شد،دکترا نتونستم تشخیص بدت، حتی نمی‌توانست حرف بزنه، از نای ش غذا میکس شده با سرنگ بهش میدادن بیچاره.اخرم بعد دو سال عذاب کشیدن فوت شد.

تو رو خدا سمت دعا و دعا نویس نرید،

آخرش بدبختی در دنیا و اخرته

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
😂😂چقد مث منی  ولی تا خدا هست چرا بندش؟  ولی بعضی وقتا هم با خودم میگم خب دعانویس واسطه ...

خدامیگه تو به هرکز بجز من پیاه ببری منم سرنوشتتو میسپارم دست همون 

من دلم نمیخواد زندگیم دست اوناباشه 

صب ک ازخواب بیدار میشی بگوخدایا من خودمو سپردم دست تو

به چه حاجتی گرفتی ؟؟ 

به شدت جلوی چشم زخمو میگیره ، مریضی ها رو کم کم رفع میکنه، رزق و روزی میاره ببین من اصلا نمیفهمم ازکجا پول میاد دستم 

هروقت ازدستم درش میارم یجام درد میگیره یا میافتم زمین یا کیفمو دزد میزنه وسایلم گم میشه 

واقعا بهش اعتقاد دارم 

البته اگر نماز بخونی قدرتش بیشتر میشه روت من ک نماز نمیخونم خیلی روم اثرکرد

خدامیگه تو به هرکز بجز من پیاه ببری منم سرنوشتتو میسپارم دست همون  من دلم نمیخواد زندگیم دست ا ...

چقد قشنگ خدا حواسش هست به همه چی ..🥹

ولی همیشه فراموش میکنم ‌....

خدا می‌دونه الان چی تو دلمه ! چی ازش می‌خوام ! 

میدونه دلم شکسته می‌دونه دیشب چقد گریه کردم همه اینا رو دیده مگه میشه ببینه و جوابمو نده 

حرز پیشگیریه خوبیه ولی درمان نیس واسه جادو

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...