2777
2789

بنظرم سوالتون اینجوری بپرس که بیشترین پولی که واسه خرید چیزی دادین که اصلا هم اونقدر نمیارزیده چی بوده ؟ چون بالاخره خیلیا یه معامله ماشین یا طلا یا بعضیا خونه داشتن که گرون محسوب میشه ولی میارزه به پولی که بابتش رفته .

من به شخصه گرون ترین خوردنی که خریدم خاویار بود چون میخواستم امتحان کنم گرون تربن میوه آواکادو که اصلا مزه نداشت حیف پول 

گرانترین شیرینی یه دسر کوچیک که شد ۱۵۰ تومن و کوفتم شد گرانترین کفش یه کفش مارک بود شد ۵ تومن هنوز که نگاش میکنم دلم ریش ریش میشه از خریتم.

گرانترین کار زیبایی هم کراتین موهام بود که بعدش هم پولم رفت هم موهام  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه آخرین چیز گرونی که خریدم بخوام بگم برج ۱ برای خودم آیفون ۱۳ خریدم ۴۶ میلیون بعد از این دیگه طلا و اینا بوده که به چشمم نیومده 🤭

بنام خداوند رنگین کمان 🕊Pangol سابق با عضویت سال ۹۷😞نی نی یار جان خواهش میکنم کاربری منو برگردون🌱😥

من طلاهام خیلی زیاد و گرونن ولی ازشون خوشم نمیاد😐🌚

۱۰۰ تومن هم پول و سکه دارم میخام برم طلا خوب بهخرم نگین دار🥺

به سمت بیکران و فراتر از ان ....🧸❤️                                        
اگه آخرین چیز گرونی که خریدم بخوام بگم برج ۱ برای خودم آیفون ۱۳ خریدم ۴۶ میلیون بعد از این دیگه طلا ...

ایفون ۱۳ اپشنش از ۱۲ بیشتره؟

من ۱۲ دارم خیلی راضیم میخام بدونم فرقشون چیه😂🌚

قبل از طلا هم یه ۲۰۶برا تولدم خرید البته سوار نمیشم چون بچه شیر میدم موقع رانندگی استرس میگیرم که روی شیرم اثر میگذاره دلم میخواد استرس نداشته باشم برا رانندگی 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

ایفون ۱۳ اپشنش از ۱۲ بیشتره؟ من ۱۲ دارم خیلی راضیم میخام بدونم فرقشون چیه😂🌚

من ۱۲ نداشتم عزیزم که بدونم اما خب همیشه مدل جدیدتر کیفیت دوربین و حافظه و همه چیش خب در کل بهتره قاعدتن

بنام خداوند رنگین کمان 🕊Pangol سابق با عضویت سال ۹۷😞نی نی یار جان خواهش میکنم کاربری منو برگردون🌱😥
بنظرم سوالتون اینجوری بپرس که بیشترین پولی که واسه خرید چیزی دادین که اصلا هم اونقدر نمیارزیده چی بو ...

خاویار خوب نیود؟ چند خریدی

طلا ها و ماشینمو برام گرفتن

گوشیم و لپ تاپمو خودم گرفتم

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"