2777
2789
عنوان

یه سریال عاشقانه ی قشنگ بگید

306 بازدید | 13 پست

تعداد قسمت هاش هم ترجیحا زیااااد نباشه😁💕

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دل مانکن بی گناه

ایرانی نه😬

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

سریال من ربات نیستم ،عاشقانه و طنزه کره ای هم هست تعداد قسمتاشم کمه ،اگه تو گوگل بزنی بالای ۹۵ درصد ،پسندیدنش

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
سریال تایلندی : پسران برتر از گل  خیلیییی سریال قشنگی خیلیییییییییی من از هر سکانش لذت میبرم ب ...

یه خلاصه ازش میگی؟

سریال من ربات نیستم ،عاشقانه و طنزه کره ای هم هست تعداد قسمتاشم کمه ،اگه تو گوگل بزنی بالای ۹۵ درصد ...

یه خلاصه ازش میگی؟اینکه داستانش چطوریه؟

21و25ساله خیلی قشنگه🥲🥲🥲 دهکده ساحلی چا چا چا

خلاصشو میگی؟

یه خلاصه ازش میگی؟اینکه داستانش چطوریه؟

یه پسر پولدار و تنهاس که پدر مادرشو تو بچگی از دس داده ،یه بیماری خاصی داره که با دست زدن به پوست انسان ها ،یهو دچار حمله شدید و حساسیت پوستی میشه .

بخاطر همین همیشه تنهاس ،

و طی یه سری اتفاقاتی با یه دختر آشنا میشه که اتفاقا وقتی به اون دختر دست میزنه اصلا براش حساسیت پوستی اتفاق نمیفته😍

خیلی قشنگه من که هم باهاش خندیدم هم تو صحنه های احساسیش اشک ریختم !و پایان خوشی هم داشت❤

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
خلاصشو میگی؟

یه دختره شمشیر باز هست و تلاش میکنه مدال طلا بجیره این بین هم پسری هست که با هم هستن پسره خبرنگار بخش ورزشی میشه ولی ببینش اینجوری که من میگم اصلا قشنگ‌نیست باید ببینیش فقط😬قسمت اولو الان از گوگل ببین با زیر نویس اگه‌خوشت نیومد ولش کن 

یه خلاصه ازش میگی؟

آره حتما 

یه دختر فقیر که از خانواده ایی کم در آمد بود و باهاشون زندگی میکرد‌... این دختره میتونه با توجه به بورسیه ورزشش توی یه دانشگاه ثروتمند ( همون غیر انتفاعی قبول بشه .... وقتی وارد دانشگاه میشه دخترای اون دانشگاه که خیلی ثروتمند بودند متوجه میشن این دختره فقیر و شروع می کنن به اذیت کردنش ، این دانشگاه چهارتا پسر قلدر داره و یکی از پسرای ثروتمند شروع میکنه به اذیت کردن این دختر ، دختره چون خیلی شجاع بود باهاش مبارزه می کنه که زیر ظلمش نمونه و ..... بقیشو باید ببینی داستان های جالبی اتفاق میوفته مخصوصا همون قسمت اولش 🙂❣️