2777
2789
عنوان

تصمیمم اشتباه بوده ... 🤔

119 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان

امیدوارم که حالتون خوب باشه

من کنکوری سال گذشته بودم

رشتم ریاضی بوده و رتبم 1330

میتونستم رشته های خوبی رو در دانشگاه های خوب کشور بخونم

الانم دانشجوی دانشگاه فرهنگیان هستم

خیلی تردید دارم راجب انتخابم 

توی این مدت همیشه به این فکر کردم که نکنه چندسال دیگه پشیمون بشم که چرا مهندسی نخوندم چرا اصلا سال نهم نرفتم رشته تجربی

واقعیتش رو بخوام بگم

من هیچوقت به هیچکدوم از رشته های مهندسی علاقه ای به اون صورت نداشتم (البته این اوضاع خیلی از رفقای کنکوریه چون بستر مناسبی وجود نداشته که علائقمون رو پیدا کنیم و نمیدونیم به چه رشته ای واقعا علاقه داریم) 

مدرسه نمونه درس خوندم راهنمایی و دبیرستان رو و زمان انتخاب رشته سال نهم، معدل کل نهمم 20 بود

دلیل انتخاب این رشته، عدم علاقه به رشته های گروه علوم تجربی بود(از فضای بیمارستان و آزمایشگاه بیزارم) 

الانم که دارم فرهنگیان درس میخونم، فقط و فقط به تدریس خصوصی فیزیک فکر میکنم

خلاصه

میخواستم نظرات و تجربیات شما رو بدونم 

از نظر شما، انتخابم کار درستی بوده؟ (صادقانه جواب بدید لطفا 🙏) 

انتخابم نمیتونست بهتر باشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رشتم ریاضیه توصیه هاتون واس درس خوندن تو این رشته چیه حسابان و هندسه و آمارو اینارو چطوری میخوند ...

برای درس هندسه از ویدئوهای آقای کبریایی چه در زمینهٔ آموزش و چه در زمینهٔ تست زنی استفاده کنید(سایت آلاء) 

برای درس حسابان هم از آریان حیدری استفاده کنید (من اشتباه کردم توی کلاسای آریان شرکت نکردم) 

بستگی به هدفتون داره 

به چه در آمدی راضی هستین

میخواین اپلای کنید یا نه

آدم درون گرا با برون گرایی هستین و ...

یه پسر آبادانی که دانشجوی مهندسی دانشگاه تهران ه   یه کانال کنکوری دارم قراره بترکونیم اگه لینک میخواید بهم بگید 

سلام استارتر شما از شرایط انصراف فرهنگیان چیزی میدونید؟من تو تکمیل ظرفیت بهمن قبول شدم ولی به دلایلی امسال نمیتونم برم ولی سال بعد همین دانشگاه میخوام باشم انصراف دادن هزینه ای داره؟محروم که نمیشم از فرهنگیان؟