2777
2789
تمام کمدها دراورها و یه عالمه کیسه پر از لباس های بدردنخور داریم که از زمان مجردی شوهرم هم هست توش ولی هر وقت می خوام بندازم یا ببخشم به یه مستحق شوهرم مخالفت می کنه دیگه خسته شدم این دم عیدی می خوام یه جوری از شرشون خلاص شم که دعوا هم نداشته باشم با شوهرم بگین چیکار باید بکنم؟
هردفعه چن تا رد کن بره وقتی لباسا زیاده متوجه نمیشه کم شده
همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بکن دستمال دستگیره تیکه پاره شونو ک دیگه نمیگه نگه دار بعدم بهس نگو بنداز بره نمیاد تک تک کمدارو چک کنه که این مردا ب همه چی کار دارن بعضی خانومام واقعا بهشون میدون دادن اخه برا همه چی ک نباید اجازه گرفتو نظر خاست ک اینا کارای زنونه س وقتی اجازه بگیریو نظر بخلی بخودس اجازه دخالت تو همه کاریو میده
خدا جونم مراقب دیانا و اتنای نازم باش.عاشقتم خدای مهربونم
چرا نمیذاره بریزی دور؟ دلیلش چیه؟ اگر میگه میپوشم و استفاده میکنم بهش زمان بده، بگو این لباسها، اینم تو، تا آخر سال هر کدومو پوشیدی نگه میدارم. هر کدومشو هم نپوشیدی بی‌برو برگرد میذارم بیرون. البته اگر قابل استفاده هست، نگو میریزم دور، بگو میدم به مستحق
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
نممی دونم دلیلش چیه یه جور حالت روحی داره که نمی خواد لباسی رو که خریده بده بره حتی اگه خودش نپوشه به خدا قسم نمی پوشه پنج ساله باهاش ازدواج کردم همینجوری البته مادرش هم همینطوره
لابد میخواد لاغر بشه بپوشه یا می خواد نگه داره واسه پسرش
جدیدا انگار مد شده همه تو امضاشون می نویسن مذهبی ها ریپلای نکنن 😌 من مذهبی ام و عقیده خودم برام مهمه اما به کسی کاری ندارم چون عقیده همه برای خودشون محترمه ☺ دوستای گلم از این حرفتون دلم می گیره چون خیلی برام پیش اومده که به خاطر کارها و رفتارهایی که مطابق عقایدم بوده به دوستان و آشنایان جواب پس دادم و انتقاد شنیدم درحالیکه کارم اونارو آزار نمی داد و فقط مربوط به شخص خودم بود ☺ می خوام بگم فقط مذهبی ها نیستن که تو کار بقیه دخالت می کنن بقیه هم بله 😏 البته متاسفانه 😐 لطفا به جای اینکه بگین مذهبی ها ریپلای نکنن بنویسین اگه مخالف منی ریپلای نکن به نظرم بهتره 😘 مثلا یکی تاپیک زده بود که چیکار کنم هم حجابم کامل باشه هم سنجاق روسریمو خراب نکنه عزیزان اگر راهکار دارین بگین اگه نه لطفا ننویسین که چندتا تار موی شما اگه بیاد بیرون اتفاقی نمیفته و...😍بیایید کلا به عقاید همدیگه احترام بذاریم😍
به قول بچه‌ها کم کم رد کن بره. اینطوری به چشمش هم نمیاد. مطمئن باش با این حجم لباسی که میگی داره، اصلا یادش نمیاد چه لباسایی داشته و شما یواشکی ردش کردی.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب