2777
2789
عنوان

چرا من اینجوری شدم

113 بازدید | 16 پست

دیشب سالگرد عروسیمون بود خانواده همسرم وخواهرشوهرمم دعوت کردم اومدن  خونمون شوهرم واسم کادو خرید پدرشوهرمم هرسال زحمت میفته میخره حالا من اصلا ذوق ندارم انگار دیگه ازهیچی خوشم نمیاد شامم بزور تونستم درست کنم نصفشم که ازبیرون گرفتم خودمم که افتضاح یه رژ لبم نمیزنم  دیشب خواهرشوهرم میگفت تو سر شدی انگار افسردگی داری کلا اززندگی بدم میاد 😞

همه اینا به کنار هییییچ حسی هم به شوهرم ندارم فقط دوسش دارم همین 

نه میتونم باهاش حرف بزنم نه دوست دارم بهم نزدیک بشه سر این موضوع هم دیشب بعداز اینکه مهمونا رفتن دعواکردیم ازصبح رفته بیرون ازخونه برنگشته هنوز اما بدبختی اینه از تنهاییمم خوشم میاد دوست دارم تنها باشم واسه همیشه ☹

چیکارکنم من آخه😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشی زده زیر دلت?!

خیلی خوبه که اینجور مراسم میگیرین و شوهرت برات کادو میخره.چشم بد ازتون دور .

خب چرا اینجوری شدی?

چی خوشحالت میکنه?

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
منم دوست ندارم هیچ کس پیشم باشه 

من اگر کسی باشه که دوسش داشته باشم  بفهممش و متقابلا منا بفهمه  خوشم میاد باهاش وقت بگذرونم  ولی اگر نباشه  که  هیچ وقت نبوده  ترجیحم تنهاییه  فکر کنم تو هماین مدلی هستی

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
خوشی زده زیر دلت?! خیلی خوبه که اینجور مراسم میگیرین و شوهرت برات کادو میخره.چشم بد ازتون دور . خب ...

هیچی من دیگه ازهیچی خوشم نمیاد به خدا اصلانم دست خودم نیست خیلیا رو دیدم باهزار تا مشکل دلشون خوشه ولی من به هیچی دلخوش نیستم 

هیچی من دیگه ازهیچی خوشم نمیاد به خدا اصلانم دست خودم نیست خیلیا رو دیدم باهزار تا مشکل دلشون خوشه و ...

نیاز به مشاور داری.اینجوری باعث میشی شوهرت ازت دلسرد بشه

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚