2777
2789

یه سوال 

من بعد از چند سال طبیعی پیشگیری کردن این ماه برای اولین بار از قرص استفاده کردم از این قرصایی که چند تاش دارونماست و حتی تو پریودی هم میخوری

بعد از خوردن ۵ تا قرص چون یه روزو یادم رفت سهل انگاری کردم و کلا بیخیال قرص خوردن شدم و امروز بعد ۱۰ روز پاک بودن دوباره پریود شدم.. سیستم بدنمو بهم ریختم نه؟😭 ممکنه کلا از این به بعد پریودی هام بهم بریزه؟ اخه تا حالا دقیقا به موقع پریود میشدم و یه روزم عقب جلو نبوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا این مشکل برا منم پیش اومد تازه 5 روز بود تموم شده بود الان دوباره خونریزی دارم چند روز بود ال ...

من خیلی نگرانم اخه این چه کاری بود به سر خودم اکردم مامانمم گفت این دفعه رو باید ادامه میدادی تا پریودیت اگه نمیخواستی از ماه بعد نمیخوردی

نباید قط میکزدی. یادت بره. باید اونیکه یادت رفته رو اول بخوری. بعد سر تایم اون یکیو. غیب نذاره. از ر ...

نیاز بعد پاک شدنم یه دوره یه ماهه استفاده کنم تا منظم شه یا بعدش به روال عادیم برمیگردم؟

نیاز بعد پاک شدنم یه دوره یه ماهه استفاده کنم تا منظم شه یا بعدش به روال عادیم برمیگردم؟

بعد پاک شدنت به روال عادی برمیگردی. خیالت راحت 

ولی اگه برا جلوگیزی میخوری از پنجم بخور 

بعد پاک شدنت به روال عادی برمیگردی. خیالت راحت  ولی اگه برا جلوگیزی میخوری از پنجم بخور

خداکنه...مرسی عزیزم.جلوگیریمون همیشه طبیعی بود  یکی دو تا از دوستامم مثه من بودن باردار شدن ترسیدم تصمیم گرفتم قرص بخورم که یه روزو یادم رفت و بیخیال شدم فک نمیکردم اینطوری شه

منم نمی دونستم چون قرص ال دی استفاده نمیکنم اصلا الانم دل‌درد دارم کاش زود تموم بشه 😥

من دل درد ندارم ولی همین طوریش شوهرم خلقش تنگ بود میگفت چه زود به زود پریودیت سر میرسه که این دفعه بدترم شد