2777
2789

همسر من مرد خوب و کاری هست.من و دخترمو خیلی دوست داره خیلی مهربونه دست و دلبازه و...

ولی من همش مشکوکم که نکنه دوستت دارماش همش الکی هست و داره خیانت می‌کنه و سر کوچک ترین حرف یا رفتارش شدیداً حساس شدم .اینم بگم 

چیز خاصی ازش ندیدم.

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم دست خودت نیس ولی بااین کارات از خودت دورش نکنی

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

حق داری شاه مملکته با کلی زن البته تو سوگلی هسی نگران نباش

😄😄😄😄😄😄

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فقط به شددددت توصیه میکنم اینجا نیا یا که میایی تاپیک های خیانت نخوووون 

همیشه به عنوان خواننده خاموش میخوندم اینجا هم از هر سه تا تاپیک یکیش خیانته🥺

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕

این چندروز خیانت شنیدم زیاد .

البته خیانتکارا مرد نبودن .

زن هستن  .

در دوران عقد یا بلافاصله بعد عروسی با یکی دیگه فرار کردن .

واسه همین دیگه شوهرم یادم رفته خیانت کنه نکنه و‌....خخخخخ 

الان باید مراقب نامزدها و زناشون باشن  . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .