2777
2789
عنوان

کی مثل من همش به شوهرش مشکوکه و توهم خیانت داره🥺😞

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند روز پیش یکی به گوشی شوهرم پیام داده بود .الان پیام نده شوهرم خونست😥

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
تاثیرات اینجاست  زندگیتو تلخ نکن همیشه سعی کن خوشبین باشی

اینجا که از هر سه تاپیک یکیش خیانته

ولی واقعا خیانت خیلی زیاد شده 

مرداد وقیح تر شدن🥺🥺😞

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕
من ولی واااقعا شوهرم خوبه حتی گوشیشم رمز نداره ولی از بس زیاد شده منم هی شک دارم

من رمزشو‌ میدونم 

ولی با خودم میگم نکنه یه گوشی مخفی هم داره

منم همینجوریم تاجایی ک ماشینشومیگردم گوشیشوقسمش میدم 😔

ای وای منم 

همش انتظار دارم از داشبورد ماشینش لوازم رابطه پیدا کنم 

یا تو گوشیش حرفای عاشقانه

انگار خودم می‌خوام مچشو بگیرم

تاپیک آخرمو ببین یکیش همین دیشب بود... دیگه نا ندارم...ی بی حسی افتضاح😭

راسته میگن بعد یه مدت یه آدم دیگه میشی که تهی از احساسه؟

ای وااااای چیکار کردی😢

خودش اومد پیامو نشون داد گفت نمیدونم این کیه بهم پیام داده...هنگم که کی بوده😶

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...