2777
2789

میشه براش این دعا رو بخونید ؟ ممنون میشم 

لایک کنید براتون صلوات بفرستم 😘

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِیمِ
بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، بِسْمِ اللّٰهِ الَّذِى هُوَ مُدَبِّرُ الْأُمُورِ ، بِسْمِ اللّٰهِ الَّذِى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ . الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ ، وَأَنْزَلَ النُّورَ عَلَى الطُّورِ ، فِى کِتابٍ مَسْطُورٍ ، فِى رَقٍّ مَنْشُورٍ ، بِقَدَرٍ مَقْدُورٍ ، عَلىٰ نَبِیٍّ مَحْبُورٍ . الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِی هُوَ بِالْعِزِّ مَذْکُورٌ ، وَبِالْفَخْرِ مَشْهُورٌ ، وَعَلَى السَّرَّاءِ وَالضَّرَّاءِ مَشْکُورٌ . وَصَلَّى اللّٰهُ عَلىٰ سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِینَ.

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

چند وقتشه

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی            برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه ونارسایی قلبی وریوی  ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان برا تزریق خون میلرزید بغلم چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم  اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش  تو بغلم بود درمانده ترینم  از ارزوهایی که گفته ونوشته  مینویسم  دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره  دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیاف استامینوفن اطفال براش بگیر بزار

گذاشتم عزیزم . بهتره ولی خب تبش کاملا قطع نمیشه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
چند وقتشه

11ماه

چشم میخونم ولی بچرو ببر دکتر خدایی نکرده تشنج میکنه

ممنون حاجت روا بشی الهی 

بردم عزیزم . خودم در این مواقع خیلی ترسوام

دکتر ببر بادع مشکلت حل نمی شه ولی من خوندم ان شاالله خوب می شه

بر دیم عزیزم . دارو هم میخوره 

11ماه

ببر دکتر بچه رو تشنج میکنه یه عمر بدبخت میشی

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی            برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه ونارسایی قلبی وریوی  ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان برا تزریق خون میلرزید بغلم چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم  اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش  تو بغلم بود درمانده ترینم  از ارزوهایی که گفته ونوشته  مینویسم  دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره  دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم