من تا دیپلم درس خوندم هیچ علاقهای به دانشگاه رفتن ندارم و چیزایی که میخوام رو بدون درس خوندن هم میتونم بدست بیارم و در واقع حس میکنم دانشگاه رفتن بیشتر وقتم رو میگیره حداقل تو این زمان و موقعیتی که دارم با این وجود اطرافیانم همچین عقیدهای ندارن و انگار من دارم کار اشتباهی انجام میدم میخوام بدونم نظر شما چیه؟
دوتا کار هست که بهشون علاقه دارم و نیازی به درس خوندن هم ندارن به غیر از اونا الان کار میکنم چون دلم میخواد دستم تو جیب خودم باشه و پس انداز داشته باشم
دانشگاه رفتن خوبه عزیزم ،محیطش ادمو اجتماعیتر میکنه،دراینده خوبه حداقل برای بچه ات خوبه الان کمترین مدرک فوق لیسانسه در اینده بچه ها از مدرک تحصیلی پدر و مادراشون خجالت میکشن
کلا درس خوندن در ایران یعنی تباهی نخون و دانشگاه نرو که اگر بروی تمام جوونی تو باختی
نه عزیزم این طرز اشتباهه من به شخص هر دانشگاهی رو تایید نمیکم مخصوصا ازاد،واقعا ادم های بیسوادی رو به جامعه تحویل میده ،یعنی کلا از صد درصد۱۰درصد درس خونن شما باشین به اینا کار میدین؟!من ک نمیدم چون دوتا سوال ازشون راجبه تحصیلاتشون میپرسی بلد نیستن من زحمت کشیدم بهترین دانشگاه خوندم الان لذتشم میبرم،بستگی داره به سطح عقل و هوش و درایتت فک نکنین مثلا رفتین خارج از کشور انقدرراحتته درس خوندن چون من دکترامو بورسیه گرفتم ،اخرشم اومدم ایران هم کارمو میکنم هم زندگی ،درس خوندن فقط این نیست حفظش کنی درستو پاس کنی درس خوندن اینه که کجا بتونی به کارش ببری
من در کل آدم اجتماعی نیستم پدر و مادر خودمم تحصیلات کمی دارن اما هیچوقت بابتش خجالت نکشیدم
نه گلم ببین زمونه فرق کرده قدیما همه یا سیکل داشتن یا دیپلم همه تو این سطح بودن من نمیدونم الان شما چند سالته اما بخوای بعد۱۵سالتهو درنظر بگیری مدرک ها بالای فوق لیسانس و دکتری هستن بچه های الان با قدیم خیلی فرق دارن من خودم مقطع دکتری هستم اما خانواده ام دیپلم منم شرمنده نشدم انا بچه های الان شرمنده میشن چووون خیلی دیدم و میبینم باز تصمیم با خودتونه اما این حرف منم نشنیده نگیر
نه گلم ببین زمونه فرق کرده قدیما همه یا سیکل داشتن یا دیپلم همه تو این سطح بودن من نمیدونم الان شما ...
کاملا متوجه حرفتون هستم با این وجود من آدمی نیستم که بخاطر حرف دیگران زندگی کنم حتی اگه اون آدم بچهای باشه که حتی نمیدونم قراره در آینده وجود داشته باشه یا نه منظور من اینه که اگه قرار باشه دانشگاه برم نمیخوام بخاطر همچین دلایلی باشه