سلام.🌸
امیدوارم این تاپیک تاثیرگذار باشه.🌻
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
هممون میدونیم که اگه امــــــــام زمــــــان(عج) ظهــــور کنن دنیایی که پر از ظلم شده رو پر از عدالت میکنن و همه بیماری ها، فقر، همه مشکلات و بدی ها از بین میرن.🌼 میدونم الان هر کدوممون درگیر مشکلاتی هستیم اما هر مشکلی که داریم؛ اگه برای نــــــزدیک شدن ظهــــور امــــام زمــــان(عج) دعــــــا کنیم؛ در واقع برای رفــــع مشکلات خودمون هم دعــــا کردیم.^_^🌻
برای خودم هم اولش که این موضوع رو خوندم عجیب بود.🌺 شاید برای شما هم عجیب باشه اما این موضوع واقعیت داره.🏵 میتونید خودتون تو اینترنت سرچ کنید و ببینید.🌸 این موضوع اینه که خود امـــــام زمـــــان(عج) میخوان از ما که برای نــــزدیک شدن ظــــــهورشون دعــــا کنیم!!!! (๑• . •๑)🌺 مثل این ماجرا:🌹
آقایی که زیاد به مســـــجد جمـــــکران میرود، میگفت:🌹 آقا (امــــام عـــــصر عجلاللّهتعالیفرجهالشریف) را در مســـــجد جـــــمکران دیدم🌸، به من فرمود: «به دل سوختگان ما بگو برای ما دعـــــا کنند»🌻، و یک مرتبه از نظرم غائب شد،🌷 نه اینکه راه برود و کمکم از نظرم غائب شود!🌺 همین آقا هفته قبل از آن هم، حضـــــــرت(عج) را در خواب دیده بود.🌻
ولی افسوس که همه برای برآوردهشدن حاجت شخصی خود به مســــجد جـــــمکران میروند،🌷 و نمیدانند که خود آن حـــــضرت(عج) چه التماس دعایی از آنها دارد که برای تعجـــــیل فـــــرج او دعـــــا کنند!🌺 چنانکه به آن آقا فرموده بود:🌹 «اینها که به اینجا آمدهاند،🌻 دوستان خوب ما هستند،🏵 و هر کدام حاجـــــــتی دارند:🌼 خانه، زن، فرزند، مال، ادای دین، ولی هیچکس در فکر من نیست!» (T_T)🌺
موضوع دیگه هم اینه که خود امـــــام مــــــهدی(عج) از ما میخوان که خدا رو به حـــــــــق حضـــــــــرت زیـــــــنــــــــب(س) قســــــــم بدیم که ظـــــهور ایشون رو نـــــزدیک کنه!!!!!!!! (๑• . •๑)🌹 اینم ماجراش:🌺
آیت الله حاج میرزا احمد سیبویه، ساکن تهران، از آقای شیخ حسین سامرایی که از بزرگان اهل منبر در عراق بودند، نقل کردند:🌺
در ایامی که در سامرا مشرف بودم،🌸 در روز جـــــمعه ای، طرف عصر به ســــرداب مقــــدس رفتم.🌷 دیدم غیر از من احدی نیست.🌹 حالی پیدا کردم و متوجه مقام حـــــضرت صاحـــــب الأمـــــر علیه الســــــلام شدم.🏵
در آن حال از پشت سر شنیدم که به فارسی فرمودند:🌼 «به شـــــیعیان و دوســــتان بگویید که خــــــدا را به حـــــق عمه ام حضــــــرت زیـــــنب قســــــم دهند،🏵 که فـــــرج مرا نـــــزدیک گرداند.» (๑• . •๑)💐
پس من هم خواهــــش میکنم از شما که این مطلب رو میخونید؛🌻 که لــــطفا برای ســـــلامتی و نـــــزدیک شدن ظــــهور امـــــام زمـــــان(عج) هر چه قدر که میتونید دعـــــــا کنید و خــــدا رو به حـــــق حضــــــرت زینـــــب(س) قســـــم بدید که ظــــــهور امـــــام مـــــهدی(عج) رو نـــــزدیک کنه.🌷 حتما قســـــم دادن خــــدا به حـــــق حضــــــرت زینـــــب(س) تاثیری داره که امــــام زمــــان(عج) خودشون این طور خواستن و لطــــفا به هر کسی که میدونید حاضره برای نـــــزدیک شدن ظـــــهور امــــام زمــــــان(عج) دعــــا کنه؛🌸 هم بگید که خـــــدا رو به حـــــق حضـــــرت زینـــــب(س) قســــــم بده. ◕‿◕💐
خیلی ممنون میشم. (✷‿✷) ♡♥❤🌻