2777
2789

سلام دوستان من در هفته 7 هستم و دکتر بهم قرص ویتامین D3 1000 داده و شنیدم میگن خوب نیست توی 3 ماه اول و باعث سقط میشه امروز یه دونه خوردم سرگیجه و کمر درد گرفتم و اینکه چرا فولیک اسید بهم نداد اکثرا میگن بهشون حتی قبل بارداری فولیک اسید میدن

برای ازبین بردن تهوع چیکار کنم دوهفتس تهوع امونمو بریده و معدمم میجوشه همش از بو اینا بدم میاد مخصوصا سرخ کرده

و قلب کی تشکیل میشه؟ یه هفته دیگه باید برم سونو؟ 

فکر کنم زود تجویز کرده 😑 بهتره دکترتو عوض کنی . من از قبل اقدام به بارداری دکتر اسید فولیک برام نوشت برای تهوع الان b6 میخورم. گفت روزای که حالم بده نیم ساعت قبل از غذا متوکلوپرامید بخورم 

فکر کنم زود تجویز کرده 😑 بهتره دکترتو عوض کنی . من از قبل اقدام به بارداری دکتر اسید فولیک برام نوش ...

خب الان یه دونه خوردم مشکلی پیش نمیاد؟ 

و تا الان اسید فولیک نخوردم مشکل نداره؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان یه دونه خوردم مشکلی پیش نمیاد؟  و تا الان اسید فولیک نخوردم مشکل نداره؟

اسید فولیک که شروع بکن‌ به خوردن از امشب و به نظرم قرص ویتامین d نخور و‌دکترتو عوض کن. اسید فولیک برای جنین واجبه.

سونو هم گفت یه هفته دیگه اینا برم نمیدونم چیکار کنم کمر درد گرفتم

اولین بچس 20 سالمه دانشجوهم هستم اگه خب میدونستم قبلش میرفتم چکاب و ازمایش اینا که اینطور نمیشدم حالا توکل به خدا دیگه چه میشه کرد

سونو هم گفت یه هفته دیگه اینا برم نمیدونم چیکار کنم کمر درد گرفتم

من خودم بارداری اولمه تجربه زبادی ندارم ولی طبق چیزای که خوندمو‌ و شنیدم میدونم اسید فولیک باید خورد .سونو برای ساک حاملگی و ضربان قلب جنین . بعدش یه ازمایش خون و‌ادارار باید  بدی . 

من چند روز پیش رفتم ازمایش خون و ادرار

دکترا شیوه درمانیشون با هم متفاوته. شما نگران نباش همه چیز خوب پیش میره رفتی جواب ازمایش و نشون دادی اسید فولیک برات مینوسه حتما.