2777
2789

چند ماهی هست ۲ سال اصلا یه طوری شده انگاری خنده های از ته ندارم توی جمع میخندم ولی خوش نمیگذره بهم از ته دل نیست از جمع همسن و سالام فراری ام همه چی اولش برام هیجان داره دلم میخاد خودمو بکشم ولی بیشتر از اون دوست دارم زندگی کنم دوست دارم آدم خوب بیاد توی زندگیم هم سن و سالام و میبینم همه توی زندگیشون هست کسی که از ته دل دوستشون داره اما خودمو مبینم هیچ کس نیست انقدر اعتماد به نفسم اومده پایین که نکنه مشکل از منه تازگیا از کسی خوشم اومده اما میدونم که اون محاله از من خوشش بیاد خیلی حالم بده سر این موضوع کافیه کوچیک ترین چیزی بشه سریع باعث اعصبانیتم میشه دوستام دوستم ندارن انگار فقد هروقت بهم نیاز دارت دنبال منن خسته شدم خسته شدم از اینکه عقایدم انقدر با دوستام متفاوته با همسن و سالام 

خیلی احساس بدیه این که آدم انقد حالش بد باشه امروز نمرمو گند زدم شدم ۱۵ نمره درس مهمو انقدر حالم بده حالم بد نمره نیست حالم بد اینه چرا اتفاق خوب توی زندگیم جا نداره چرا باید حسرت بخورم چرا خسته شدم چرا چیزایی که میخام نمیتونم داشته باشم  چیزایی که من سرکار میرم به دست بیارمو بقیه همین طوری دارن چرا نمیتونم من خیلی میخونم درس خیلی تلاش می‌کنم اما امروز که اینطوری شد حالم گرفته شد چرا نتیجه تلاش هامونو نمیبینم ؟خسته شدم بخدا از خودکشی میترسم که فقد زنده بمونم و سرزنش بشم اگه بدونم میمیرم این دنیا و با این حس بد و بغض همین امروز تموم میکردم/:😔

کمبود اعتماد به نفس لطفا راهکاری میدونید بهم معرفی کنید ❤️❤️❤️

با اینکه خیلی هدف داشتم قبولی توی کنکور زندگی خوب اما وقتی نمرم بد میشه اتفاق میوفته روانم بهم میخوره همش میگم نکنه زندگیم همین طوری بمونه نکنه قراره همین باشه  من اونقدر بدم که هیچ کس دوستم نداره نکنه حال بهم زنم نکنه و نکنه در صورتی که سرکار میرم خیلی آدم موفقی ام اما توی جمع مدرسه دوستا خانواده 

خیلی احساس بدبختی دارم دلم میگیره که چرا یه امید ندارم توی زندگی یه وایب مثبت خیلی خسته شدم کوچیک ترین چیزا شده حسرتم ولی میخندم و طوری وانمود میکنم که مهم نیست 

امروز که نمرم ۱۵ شد توی دلم گفتم نمره به درک 

ولی خدایا دمت گرم هرچی بیستر تلاش می‌کنم کمتر مزد زحمت هامو میدی توی همه چی همینه همه چی...آدم ناشکری نیستم ولی خسته شدم از اینکه انقدر تنهام انقدررهیجکس رفیقم نیست هیچ کس دلی باهام نیست اینکه چیزیو که میخام نمیتونم به دست بیارم..اما بقیه میتونن چندتا چندتا دور سرشون آدم و بازیچه قرار میدن 

چرا خدا نگاهم نمیکنه 😔

کمبود اعتماد به نفس لطفا راهکاری میدونید بهم معرفی کنید ❤️❤️❤️

دختر انقد ناشکری نکن سلامتی کلی خداتو شکر کن رو خودشناسیت کار کن رو اعتماد به نفست کار کن و ارزشتو محدود به نمره و تایید دوستات نکن ارزش یه آدم خیلی فراتر این چیزاس. 

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.