2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هییی خواهر دیگه هیچ ذوق علاقه تو چشمام نیست همش دلم میخواد بخوابم. نه جای برم نه کسی برم پیشش

از چیزای کوچیک شروع کن اول صبح پاشو برای خودت یه چای بریز بخور کاری کن که برای خودت عالی باشه یه چیزی درست کن یه چی بدوز مهم نیست چی باشه  به خودت حال بده به بقیه هم نگو

میفهممت عزیزدل.همه ما یه روزایی حالت روحیمون افتصاح میشه این عادیه .تو خودت باید اول از همه خودتو دوس داشته باشی و دلت برای خودت بسوزه !وقتی خودت اینطوری نباشی از بقیه چه انتظار .نمیدونم چیشده ولی قوی باش اروم و کنترل کن خودتو .یه دوش نمک بگیر(موقع حمام یکم نمک با اب قاطی کن بریز رو شونه هات)انرژی منفیا ازت کلی دور میشن و سبک میشی )منم برات ایتالکرسی میخونم .هر کاری میتونی برای خوب شدن حالت بکن از یه لیوان چای گرفته تا چیزای دیگه .هرچند کوچیک .

من جز خودم هیچ کسیو ندارم ....هیچ کس🕊

هییی خواهر دیگه هیچ ذوق علاقه تو چشمام نیست همش دلم میخواد بخوابم. نه جای برم نه کسی برم پیشش

من حالتون رو درک میکنم

ی چیزی الان میگم میدونم که الان منظورم رو نمیتونید متوجه بشید و کاملا هم حق میدم بهتون

شما خودتون رو دوست ندارید

و این که دیگران بعد از شما در اولویت هستن

فقط اینو از خدا میخوام ک محکم بغلتون کنه و بهتون بفهمونه چقدر وجودتون با ارزشه

ی روزی این حرفم رو کاملا درک میکنید با تموم وجود و اون روز خیلی حالتون خوبه و دور هم نیست...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

آخی عزیزم کاملا درکت میکنم

با این تفاسیر خودت باید خودتو نجات بدی .در کل هم همینطوره 

کس نخارد پشت من   جز ناخن انگشت من

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم