یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب اخه زنا هم یه وسواس فکری دارنا به خدا قیافه ها حتی قبل و بعد بارداری با بچه داری تغییر میکنه و شکسته تر میشه حتی سزارین و طبیعی هر دو اونوقت غصه اونجا را دارن.. .اگه به خاطر همسرشونم باشه شوهره اول قیافه را میبینه شب و روز بیست و چهار ساعت
عمل لبیا و اینا سخت تره ولی شما دکترم بری چند تا بخیه میزنه ترمیم میکنه حتی ماما ها این کار را انجام میدن .بعدم ربطی به طبیعی نداره ...شل شدن عضلات کف لگنه خیلیا تو سز میشن باید ورزش کنید
یکی دو دفعه بهم گفته بهم گفت برو دکتر درستش کن بهش گفتم فعلا با همین بساز ببینم چه میش ...
وای دختر امروز و فردا نکن وقتی بهت گفته کی گفته عمل سنگینیه حتی اونا که سز کردن یا ده سال از زندگیشون میگذره این عمل میرن دردش در حد پریودیه ...بعدم دستگاه اومده با لیز داخلی تنگ میکنن از بیرونم بخیه اون عمل لابیا پلاستی و پرینو و ایناس که میگن سخته اونا مشکل دیگه دارن که اینا انجام میدن