2777
2789

من برا دختربزرگم معلمی کردم هوش وحوصله توپ

الان حافظه ضعیف برا دخترم ک پیشه ن حال دیدن کتاب کاراشو حتی چیزهای پیش پا افتاده مخم نمیکشه میگم اینا چیه

بچه ها من امسال اینجوری شدم چ کار کنم خوب بشم 😞

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینجوری هستم. میخوام از داروخانه قرص تقویت و تمرکز حافظه بگیرم. یه پزشکی میگفت کرونا باعث شده خ ...

منم خواستم بگم ولی گفتم نگن چ خل شدی😞

نه میگم برا دختر بزرگم مث معلم بودم

میدونم عزیزم ولی ادم یه توانی داره همش سروکله زدن با بچه ها سخته اخر هفته ها مثل جمعه بچرو بزار پیش شوهرت یا مادرت برو به خودت برس ماساژ خرید سینما رستوران فرش شی بتونی سروکله بزنی

میدونم عزیزم ولی ادم یه توانی داره همش سروکله زدن با بچه ها سخته اخر هفته ها مثل جمعه بچرو بزار پیش ...

من از مهر امسال اصلا نمیتونم با بچه هام کار کنم مث گیجام

منی ک معلم کلاس دوم دخترم گفت خانم فلانی میتونی ۵ تا دانش اموز تو کلاسه معلم خصوصیشون بشی انقد قدرت بیان داشتم واصولی درس میدادم الان شدم جفت گیجاااا

من از مهر امسال اصلا نمیتونم با بچه هام کار کنم مث گیجام منی ک معلم کلاس دوم دخترم گفت خانم فلانی م ...

نه عزیزم شما هنوزم اون توانایی رو داری فقط سروکله زدن با بچه ها خسته کنندس باید یکم برای خودت وقت بزاری انرژی بگیری وگرنه ذهن شما هنوزم قویه فقط حوصلت نمیکشه