2777
2789
عنوان

مشکل با همسر

44 بازدید | 8 پست

من با شوهرم دعوا کردم مقصر بودم معذرت خواستم 

الانم بعد چندساعت زنگ زدم حالشو بپرسم مامانش اینا بنایی دارن و مادرش مریضه دنبال دکتره بهم میگه از صبح اینجام قرص خوردم یه ذره خوابیدم انگار خونه مادرش اینا بوده کلافه ام کرده زندگیش شده خونه مادرش کار مادرش اینا حالا من میگم شب زودتر بیا و.... اصلا اهمیت نمیده انگار اونا و کارای اونا براش مهم تره نمیدونم چیکار کنم کلافه شدم 

خسته شدم از خونه خودمون فراریه ولی همش خونه مامانشه بگید چیکار کنم خیلی حالم بده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین روکاراش تمرکز نکن سعی کن زیاد به اینکه کجاست و چیکار میکنه فکر نکنی خودتو سرگرم کن برای خودت وق ...

یعنی اصلا به روش نیارم که کارات اشتباهه 

جای این همه وقت گذاشتن واسه اونا یه خورده اشو واسه من وقت بذاری بد نیست 

اصلا نگم یعنی؟؟ 

یعنی اصلا به روش نیارم که کارات اشتباهه  جای این همه وقت گذاشتن واسه اونا یه خورده اشو واسه من ...

ببین اخه گوش بده گفتنش فایده‌داره اگه نخاد گوش بده بدتر حرص میخوری خوب اگه به نظرت حرف زدن باهاش فایده داره ادم منطقیه بگو اگه نه گفتنش ممکنه دعوا راه میفته یا اصلا به حرفت توجه نکن بازم به کارش ادامه درهرصثرت لجت بیشتر درمیاد 

ببین اخه گوش بده گفتنش فایده‌داره اگه نخاد گوش بده بدتر حرص میخوری خوب اگه به نظرت حرف زدن باهاش فای ...

من تصمیم گرفتم یکبار دیگه باهاش صحبت کنم بعدشم بهش میگم دیگه هیچی نمیگم 

وقتی ببینم به خواسته هام توجه نمیکنی منم رفتارم عوض میشه