2777
2789
عنوان

شما اگ بودید با این مرد میموندید؟

191 بازدید | 59 پست

تصور کنید شوهرتون درامدش خوبه چیزی نشده بخاین و نداشته باشین خونه خوب و ماشین خوب و مسافرتای خوب 

مهربونه باهات دعوا نمیکنه اصلا بحث نمیکنه کاری ب حجاب و اینا نداره اصلا طرف خانوادشو نمیگیره 

از طرفی هم شما بحثی دارید اصلا ادامه نمیده ترس دعوا و از دست دادن داره تیپ و ظاهرش هم معمولیه نه کامل باب میل شما ولی خب معقوله 

ولی از نظر رابطه سرد باشه و نخاد درمان کنه و بنظرش مشکلی نباشه و شما بدونید ک ادامه زندگیتون همینه قرار نیس تغییری باشه

بعد از هفت سال زندگی با ی بچه پنج ساله جدا میشین؟ یا نه ادامه میدین و خودتونو سرکوب میکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر عاطفی سرده یا جنسی یا هردو

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستارس♡ هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارس ♡هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه♡ هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه♡

برومشاوره یادکتر شاید دارویی بده بهت وبدون اینکه خودش بدونه درمان بشه

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
در چه حد سرد ماهی چند بار؟ شما میگی بچه داری یعنی رابطه داری پس 

دیگه عقیم نیست ک سرد مزاجه

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستارس♡ هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارس ♡هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه♡ هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه♡