2777
2789
عنوان

شما باشیددر این شرایط مهریتون رو میگیرید یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 21 پست
منم با شوهرم مشکلی ندارم یعنی ازش راضیم  ولی درکل خیلی مرموزه و نمیشه اصلا حدسش زد  یک د ...

شماشاید ولی ایشون اینطور که معلومه مشکل داره باتوجه به شرایط رفتار کنید چون من همسرم شمارو‌نمیشناسم ولی همسرم خودم چون مطمئن بودم .

مشکلی نداشتم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماشاید ولی ایشون اینطور که معلومه مشکل داره باتوجه به شرایط رفتار کنید چون من همسرم شمارو‌نمیشناسم ...

نه شوهر من مشکلی نداره از اولم میگفت من تعدادی مهر میکنم که توان پرداختو داشته باشم و بهت پرداختش هم میکنم ...اما کلا به خاطر شغلش به نظرم زیادی محافظه کار میره جلو یا جا پاشو سفت میکنه ..تو همه مسائل همینه البته 

ولی گفتم کلا حسم خوب نیست اینقدر سریع پیشرفت ..شاید ۵ سال دیگه بود خیلیم اوکی بودم

زمین رو گرفتم و به نامم زده و نصف رو نوشتم تحویل گرفتم ..اون باقیشو شک دارم ..یعنی حس بدیدارم

بنظر منم نگیر،ولی با سیاست نگیر!بگو من نیازی ندارم از تو مهریه بگیرم اصلا ما که زندگیمون خوبه نمیخوام دیگه اسم مهریه بیاد

بع نظرم حداقل بقیه ی مهریه تو بذار بمونه...چرا میخواد یهو همه مهرتو بده منظور بدی ندارم ولی یه حوریه ...

نه مشکوک نیست اصلا ..چون من خودم تیزم تو اینچیزا 

ولی باهاش حرف زدم مشکل حل شد ..ممنون