2777
2789

صلوات میفرستم 💚

میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹.                                                                       الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚                                   الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜.                                                                                  السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚.                               الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی 💚         ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱-   ویژگیهای جنابعالی بدین شرح است مجلس آرا اهل نصیحت مقبول همه کم حرف فداکار هوشیار صلح جو آرام متین غمگین واقعاً زیبا تمیز شیک پوش زود گریان جذاب و دلربا خیرخواه سطحی مزاج ظریف دوست پرور و گاهی کم حوصله لطفاً اگر دقیق گفتم مرا دعا کنید و این کتاب را به همه دوستان و آشنایان معرفی کنید
۲-   همه شما را دوست دارند و از مصاحبت جنابعالی لذت می برند اما فکر م یکنند که شما غرور می ورزید درحالی که سرشت شما چنین است
۳-   رقص و موزیک و خرید و تفریح مورد علاقه شماست ولی هیچگاه از خداوند هم غافل نبوده اید و بهمین جهت پروردگار یار و یاور شما بوده است
۴-   عبادت و اقعی خدمت به مردم و کمک به همنوع م یباشد که جنابعالی از این ویژگی برخورداریذ
۵-   عبادت واقعی خدمت به مردم و کمک به همنوع می باشد که جنابعالی از این ویژگی برخوردارید
۶-   خواجه در بیتهای ششم و هفتم می فرماید ( اگر دل پاک نباشد و به خانهخدا بروی فرقی میان کعلبه با بتکده که هیچ ادابی ندارد نخواهد بود آری درخانه ای که پاکی و پاکدامی نباشد نیکی و آسایش نتوان یافت ) ( ای حافظ درکسب علم و ادب سعی کن زیرا درمجلس خاصگان وعاشقان هرکه ادب ندارد لیاقت هم صحبتی ندارد ) تو خود حدیث مفصل بخوان از این دو معنی
۷-   نیت شما با حوصله دقت و راهنمایی عالمی و دانایی حتماً برآورده خواهد شد توکل و حوصله جنابعالی کم است به خود متکی باشید
۸-   جنابعالی از چنان استعدادی برخوردارید که قادر به هر کاری می باشید پس تنها اراده شما ضعیف است که باید تقویت کنیدوگام برداری چون موفقیتبر شما لبخند م یزند و اجازه ورود می خواهد
۹-   رنگ برازنده جنابعالی سبز است که درحفظ تعادل و جلوگیری از اتفراط و تصمیم گیری و عمق بخشیدن به زندگی شما بسیار موثر خواهد بود
۱-   ویژگیهای جنابعالی بدین شرح است مجلس آرا اهل نصیحت مقبول همه کم حرف فداکار هوشیار صلح جو آر ...

برای منم بگیرین 

عاطفه 

💎👑🌱💥💜تا فوت کردن شمع تولد۲۸ سالگی به تمام آرزوها و اهدافم رسیدم💎👑🌱💥💜
۱-   ویژگیهای جنابعالی بدین شرح است مجلس آرا اهل نصیحت مقبول همه کم حرف فداکار هوشیار صلح جو آر ...

مرسی عزیزم 💚

میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹.                                                                       الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚                                   الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜.                                                                                  السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚.                               الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی 💚         ❤️
رویا هستم

رویا جان 

۱_شما با او یکرنگ و یکدل هستید ولی متاسفانه او هنوز مردد می باشد پس بهتر است اقدام کنید واو را از تردید و نابسامانی برکنار دارید و با دادن هدیه مراتب لطف خود را نشان بده
 ۲_این نیت نشیب و فرازهای فراوانی دارد که به زودی مشکلات آن حل می شود و اوضاع بر وفق مراد خواهد شد پس به یکی از مشاهد متبرکه بروید و نذرخود را ادا کنید که گشایش بسیار است
۳_ از زندگی نسبتاً خوبی برخوردارید اما بالجبازی و بگو مگوهای بیهوده موجبات نارضایتی را فراهم می آوردی که در دراز مدت به صلاح شما نیست زیرا آنها شما را خیلی دوست دارند ولی جنابعالی زمان و کارها را درهم می ریزید
۴_ پیشنهادی دریافت داشته اید که نیاز به تدبیر بیشتر دارد ولی د رهرحال به نفع خانواده شما می باشد اگر با فکر و دور اندیشی عملی گردد
۵- اگر بیماری شما خطر دارد اولاً صدقه بدهید ثانیاً در ۶ شب متوالی از سوره مبارکه احزاب آیه ۳۸ تا ۷ آیه بعد از آن را با حضور قلب و معنی بخوانید
۶- یکی از نزدیکان دچار حادثه ای شده به او کمک کنید در مورد مسایل آ» عزیزیکه دیروز با شما سخن گفت بی تفاوت نباشید مسافرت و خرید را توصیه م یکنم موفقیت تحصیلی و عشقی حتمی است
خواهش میکنم حذف کن این پستو باشه گلم

-   ویژگیهای جنابعالی عبارتند از پول جمع کن تودار محرک خلاق با ابستعداد رک گو صمیمی با ادب عاشق خانواده پولدوست عاشق زرق وبرق زندگی کاری فعال زرنگ دوست پرور لجباز وسواس خود پرست مغرور و مهربان
۲-   خواجه بزرگ در بیتهای ۱-۵-۶-۸- به ترتیب فرماید ( از اتفاق خوب دیروز هنگام صبح زود یکی دو پیمانه به دستم رسید و از لب شیرین ساقی باده در کامم ریخته شد ) ( تصور می کردم که از آن چشم مست کناره گیری کنم ولی کمان ابروی او تاب و توان را از من گرفت )( ای خوابگزار با تعبیر خود به من مژده بده زیرا دیشب در ویای شیرینبامدادی دیدم که خورشید با من هم خانه شده است ) ( حافظ آن ساعت که این غزلیات را می نوشت مرغ اندیشهاش به دام اشتیاق جانان افتاده بود و مشتاق و عاشق شده بود )جنابعالی خود تفسیر بفرمایید
۳-   او را دوست دارید اما نم یتوانید با او ملاقات کنیدو مرتبا به دنبال خبری از او هستید و حاضرید در برابر خبری اوی مژده خوبی هدیه کنید و به شما مژده می دهم که به زودی خبرهای خوبی از او دریافت می کنید به ظرط آنکه اینجانب را دعا کنید و این کتاب را به تمامدوستان و آشنایان معرفی کنی همین هفته به یکی از مشاهد متبرکه بروید و دعا کنید ودر یکی ازمشاهد متبرکه بروید و دعا کنی و در یکی از شبها سوره مبارکه یوسف از آیه ۱تا ۳۰ بار باحضور قلب و معنی بخوانید ک گشایش بسیار حاصل می شود
۴-   مسافر گره از کارش باز شده و به زودی مژده آن راخواهد دادهمسری مهربان و فرزندانی شایسته با زندگی نسبتاً آرام وراحت دارید یا خواهید داشت پس وسواس و لجبازی را رها سازید و به پدر و ماد توجه کنید و نذر خود را ادا سازید زندگی بر مراد شما خواهد بود نگران نباشید و از طریق امواج و اینترنت تحولی در زندگی شما روی می دهدو مژده ها دریافت می کنید