2777
2789
عنوان

کسی می‌تونه ف.ال حافظ بگیره 🙏🏻😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 14 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه برای منم بگیرید خواهش میکنم ❤❤

۱-   خیلی به این نیت علاقه مندی و تصور می نمایی که از او بالاتر و بهتر دردنیا و جود ندارد پس باید دراین راه هرچه می توانی تلاش کنی درحالی که حافظ در بیت ۷ می گوید : ( ماجرای مهرورزی عاشقان برمحبوب ازلی تنها یک داستان است که هر زبان گفته می شود و هر عاشقی برحسب کمال عشق خود ار آن به گونه ای خسن می راند که نا مکرر می نماید ) پس شما این سخن حافظ را آویزه گوش کن و بدان هرکه زود عاشق شود زود فارق می شود
۲-   شخصی بسیار مهربان دلسوز علاقمند ولی گاهی در برابر عده ای دو شخصیتی هستی اما کمی وسواس به خرج میدهید و خوشبختانه از زندگی نسبتاً خوبی برخوردار هستی بطوریکه دیگران به شما رشک و حسد می برند هراسی به دل راه مده
۳-   با کسی معاشر هستی که بسیار زیبا و دلبر می باشد و او به دل گرفته ای ولی نمی توان به زبان بیاوری اما سعی می کنی باکنایه و گوشه زدن حرف خود را بیان کنی ، درحالی که او متوجه نیست پس بی ریا و پوست کنده و خالص مطلب خود را با او درمیان گذار که بنفع شماست زیرا تردید موجب رنج و عذاب است
۴-   او قصد آزار شما را ندارد بلکه بر اثر عدم آگاهی و بی غل و عش بودن موجب ناراحتی شما می شود که شما باید او را متوجه کنید
۵-   مسافرت را توصیه می کنم ، خرید و فروش هر دو به نفع شماست طلاق عملی نمی شود و لی ازدواج هم زود است از مسافر خبری دریافت می کنی بیمار شفا می یابد و از گمشده خبری دریافت می کنی و موفقیتی درانتظار شماست
۶-   نذری کن و به سخنان شخصی که نسبتاً پیر می باشد و موی حنایی و چشمانی ریز دارد گوش بده که شما را زیاد دوست دارد
۷-   از کسیکه قدی بلند و سفیدگون و جوان پرمدعایی است برحذر باش .
۸-   قدری با حوصله کارها را انجام بده و برخدا توکل کن و صدقه بده این را بدان که برنده متعهد می شود اما بازنده وعده می دهد

نیت کردم اسمم پریسا هست واسه منم بگو 

-   همه شما را دوست دارند و از مصاحبت شما لذت می برند اما جنابعالی باید موقعیت خویش و خانواده اصیل خود را درک کنید و به پدر و مادر که سخت حواس آنها متوجه شماست توجه کافی مبذول دارید و گرنه موفقیت کمتری نصیب شما می شود
۲-   این نیت حتماً عملی است و جای هیچ گونه نگرانی نمی باشد اما بهتر است سرعت عمل و دقت داشته باشید و ازعالمی ودانشمندی حتماً برای حل مسایل و اشکالهای کار خود کمک بگیرید که راه موفقیت است
۳-   ویژگیهای روحی جنابعالی عبارتند از : اصیل کمال گرا درسخوان ارام و محتاط نکته سنج محترم دلپذیر پرتوقع نجیب رفیق باز منطقی باهوش احساساتی صلح جوقابل اعتماد قوی سالم مدیر روشنفکر مذهبی عاشق گردش و خری با اراده وسواسی گاه مردد آماده کار و خدمت به دیگران انعطاف پذیر گاه سخت گیر لطفاً اگر درست بود مرا دعا کنیدو این کتاب را به همه توصیه کنید
۴-   خواجه دربیت پنجم وهفتم می فرماید : ( ادعای عاشقی کردن واز یار گله نمودن بعید می باش و چه لاف و دروغ بزرگی است چنین عشق ورزانی شایستگی وصال ندارند و سزاوارند کههمیشه گرفتار فراق و هجران باشند ) ( شب پره کور وناتوان قادر به وصال آفتاب نیست چه در آینه خورشید جهان هستی دیده روان سرگشته آنند تا چه رسد به کوردلان ) تو حود حدیث مفصل بخوان از این دو معنی پس باید درباره این نیت ثابت قدم و پایدار بود
۵-   رنگ آبی کم رنگ نیروی جسمانی شما را قوی می کند و بر زیرکی و فتانت شما می افزاید و آرامشی را درجنابعالی بوجود خواهد آورد و برازنده یتان می باشد عزیزم بدانید که تمام ترس هایتان را خودتان به وجود می آورید ما با شدمن برخورد کردیم و ان دشمن خود ماییم ( ویکتورهوگو )
۱-   خیلی به این نیت علاقه مندی و تصور می نمایی که از او بالاتر و بهتر دردنیا و جود ندارد پس با ...

مرسی ازت فداتشم ❤❤

کمبود اعتماد به نفس لطفا راهکاری میدونید بهم معرفی کنید ❤️❤️❤️
بله

مرسی عزیزم 

اسمم مینا 💚

میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹.                                                                       الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚                                   الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜.                                                                                  السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚.                               الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی 💚         ❤️