2777
2789
عنوان

کیا از شوهر دلسرد هستن

98 بازدید | 11 پست

ما انگاری فقط بخاطر بچمون داریم زندگی می‌کنیم  اون منو مقصر میدونه ولی من فکر میکنم مقصر اصلی خودشه

چون هیچ وقت واسم چیزی نمیخره اگه پولی هم بهم بده بهم میگه پس بده پولمو چون من شاغلم

مجبورم دو شیفت سر کار باشم چون اونطوری که دلم میخواد واسه خودمو بچم که یک سال و هشت ماهشه خرج کنم اون حتی واسع بچمون یه پوشک می‌خره غر غر میکنه لباس سیسمونی همه چی بچم رو خودم خریدم 

بعد باز غر میزنه تو فقط به فکر خودت و بچه هستی میگه چرا پولی که درمیاری رو نمیزاری وسط خرج زندگی بکنیم 

آخه خودش پولش رو ذخیره میکنه و خیلی خسیسه یه اخلاق های خاصی داره فکر میکنه زرنگه

مثلا میخواد واسه خونه هم خرج کنه میره از این برنج های هندی ارزون می‌خره یا میره فقط مرغ می‌خره اصلا گوشت یا گوشت چرخ کرده نمیخره مگر خودم بخرم

یا اگه ماهی یه دفعه هوس کنه بریم بیرون غذا بخوریم اونم واسه خاطر دل خودش هست هوس کرده نه واسه من

حتی پول یارانه رو هم خودش برمی‌داره اگه بخوام صد تومان ازش بگیرم سه روز باید بهش بگم

البته من شاغلم مگه چی بشه پول کم بیارن بهش رو بزنم اونم هی میگه پس بده

بعد مثلا من با پول خودم واسه خودم طلا بخرم هی دلش میسوزه میگه برو بفروش فلان کار رو کنیم منم اهمیت نمیدم به حرفش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.