2777
2789
عنوان

اگه بگه بیا آشنا بشیم چی بگم ؟😅

22 بازدید | 7 پست

من تا حالا رل نزدم خب  اگه یکی بهم پیشنهاد بده باید چجوری قبولش کنم که هم نگه طرف هول بود هم نگه طرف مغروره 

از تجربه هاتون بگید😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همون چه شکلیه 😂

یعنی دختر خوبی باش زود صمیمی نشو حداقل تا چهار پنج روز شما صداش کن دیگه اینکه تند تند پیام نده هر پیامی که داد تو جواب بده.دیکه اینکه مهربون باش خانومم باش هول بازی در نیار

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
یعنی دختر خوبی باش زود صمیمی نشو حداقل تا چهار پنج روز شما صداش کن دیگه اینکه تند تند پیام نده هر پی ...

آها اوکی 

نگاش کنم یانه مثلا وقتی نگام میکنه منم نگاش کنم چشم تو چشم بشیم ؟ 

آها اوکی  نگاش کنم یانه مثلا وقتی نگام میکنه منم نگاش کنم چشم تو چشم بشیم ؟

زیاد خیره نشوووو بهش

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..