2777
2789

بچه ها من هشت هفته و 5روزم 

اولش ک تا 7هفتگی نفهمیدم باردارمچون قرص جلوگیری میخوردم و پریود شدمو پریودیم دیگه قطع نشد رفتم ببینم دردم چیه قطع نمیشه سنو دادم صدای ضربان قلب گذاشت🙂👋بعدش رفتم دکتر بهم شیاف داد ولی بازم قطع نشد بازسنو دادم گفت هیییییچ اثری از خون و لک‌نیست خانوم چی میگی 

درصورتی ک من هنچنان لک دارم دکتر و متخصص موندن این لک و خون از کجا میاد 😑😑😑توسنو هیچی نشون نمیده همه چی خوبه بازم دکتر گفت من ک نمیفهمم از کجات میاد محض اطمینان باز شیاف استراحت مطلق

چیکار کنم ایا چیه ب نظرتون سه تا دکتر خوبم رفتما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر خوب نرو سونگرافی خوب برو 

دوبار بهترین سنوگرافیارو رفتم یکیشون به پیرمرد فوق تخصص بود گفت دخترم مطمئنی لکه بینی داری گفتم اره گفت تا حالا ندیدیم هچمین چیزی تو رحمت شکمت هیییییچی نیس پاکه پاک بچتم سالمه

مال منم اینطوربودسونوهاخوب بوداماتاهفته۸.۹ لکه بینی داشتم گفت بعدهفته۱۲ توسونومعلوم شدجفتم پایینه گفت استراحت کن بره بالا منم استراحت کردم هفته۱۸ رفتم سونوانومالی خداروشکربالارفته بود

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
عه خب خداروشکر خدا واست نگهش داره عزیزم

ممنون مهربون ایشالاواسه شماهم قطع میشه ببین فقط استراحت کن وبادستورپزشک شیاف واگرلازم شدامپول پروژسترون

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم