2777
2789

دوسه روزه واقعا هیچی نداریم. شوهرم۷ تومن میگیره ولی این ماه ۳ تومن موند برامون الان ته کشیده یارانه هم رفت.‌فقط مواد غذایی داریم ن میوه و تنقلات دوسه روزه نداریم دخترم هی گیر میده بهم..خودمم مجبورم هی غذا بخورم .انگار برکت ندارن اصلا

من الان مرغ ، گوشت چرخ کرده ، تخم مرغ پیاز و سیب زمینی ندارم😊

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم با ۲۵۰۰ ماه رو‌ میگذرونیم😅ک‌اونم منظورم با یارانه‌ست..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خط فقر ۱۸م گلم ۷ تومن همینه دیگه

اوضاع اکثر مردم همینطوره خیلی هاهمون غذا هم نمیمونه واسشون 

نخود و تخمه بخرین در این حد هم نمونده؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

همه همینطورن عزیزم خداباعث وبانیش لعنت کنه باین گرونیا کارگرا بدبختن به خدا

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …