2777
2789

شوخی کردم🌚💔

میدونم خوش حالت و اینا رو نمیشه کاریش کرد 

من ۱۲ ماه سال لبام یسره خشک و پوست پوست و ترک خورده میشه و الان ک دیگه پاییزه و بدتر ، هر چی بالم لب میزنم فقط چند دقیقه اثر داره وقتی جذب میشه باز همون آش و همون کاسه اس

یه بالم لب خوب خارجی معرفی کنین ک خیلی خوب و موثر باشه قیمتشم مهم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمشو نشنیدم ساخت کدوم کشوره؟ و اینکه اینترنتی از کجا میتونم پیداش کنم

گفتم چین دیگه... کدوم شهر هستی... من شیراز میشناسم اگه شیرازی آدرس بدم، اینترنتی هم ارسال داره... 

نگاه کن بالم لب های پونصد تومنی اینا هم هست اگه میخوای در حد پونصد به بالا هزینه کنی تو دی‌جی کالا یه سرچ کنی همه قیمتی هست ولی این نسبت به قیمتش عالیه کیفیتش 

خودت چه برند هایی استفاده کردی؟

امضا ندارم اثر انگشت زدم
گفتم چین دیگه... کدوم شهر هستی... من شیراز میشناسم اگه شیرازی آدرس بدم، اینترنتی هم ارسال داره...&nb ...

آها شرمنده توجه نکردم 

دیجیــ کالا برای خرید آرایشی بهداشتی خارجی اعتماد ندارم فیک فروشه چند بار هزینه اصلی رو دادم فیک و تقلبی فرستادن 

از دیجـی فقط چیزای ایرانی رو میخرم چون تخفیف خوب میزاره و دیگه مثل خارجیا فیک نداره

نه متاسفانه شیراز نیستم ، اینترنتی اگه سایت داره ممنون میشم معرفی کنی عزیزم 🌺