الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها کلاه برداریه عوضیا فقط پول میگیرن اصلا حقوق نمیدن به کسی خداروشکر ۸۰تومن بعدی رو نریختم شوهرم اینقدر ساده هست اعتماد کرده بود میگفت بخر دوباره هرچی هم گفتم پولمو بریز پرت وپلا جوابم رو میداد عوضی آخرشم دستم هیج جا بند نیست
من اومدم ثبت نام کنم وقتی گفت ۱۲۵ واریز کنید شک کردم با ینکه رفتم تو اینترنت سابقه شرکت رو در آوردم بازم نتونستم اعتماد کنم خودش پیام داد بخاطر هزینه منصرف شدید گفتم بله گفت میخواهید این پول رو من بهتون قرض بدم بعد که حقوق گرفتید پس بدید گفتم باشه شماره حساب خواست گفتم خب واریز کنید به شرکت میگه نمیشه به نظرتان شماره حساب بدم؟
خب ببین این مربوط به تخصص خودتونه بیایید در شرکت ما استخدام بشید با کمترین هزینه فقط ۳۵هزارتومن استخدام بشین بیش از ۱۲۰نوع شغل داره اگر خواستین در روبیکا منتظرم
سلام اندیشان برتر همش کلاهبرداریه، اینجوریه ک برای ثبت نام ۱۲۵ت ازم بردن. بعد واسه شروع به کار فایلارو با قیمت بالا باید خرید میکردم مثلا یه فایل بود که من میخواستم خلاصش کنم واسه دانلودش باید ۲۰۰ت میدادم یا اینکه یه کانلای معرفی کردن باید واسه اشتراکش ۳۰۰ت بدم بعد فایلاشم بخرم اونم با قیمتا بالا.خلاصه اینکه فقط پول میبرن تهش هیچی نیست درووغه خواهشا ثبت نام نکیند