2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندوقتشه؟  شیر سبک بخوای ببلاک کامفورت من تا ۶ ماه بهشون ببلاک کامفورت ۶ ماه تا یکسال ببلاک ۲ ...

۵۳ روزشه   خدا کنه بخوره همش چسبیده به خودم جون ندارم دیگه 

۵۳ روزشه   خدا کنه بخوره همش چسبیده به خودم جون ندارم دیگه

سبک ترین شیر ببلاک کامفورته فقط سخت گیر میاد‌‌ وزن دهیشم خیلی خوبه. توروخدا قرص ویتامینو کلسیم حتما بخور وگرنه مثل‌ من‌میشی. من یکساله زایمان‌کردم درب و داغونم 

خداياشكرت....❤️ 
سبک ترین شیر ببلاک کامفورته فقط سخت گیر میاد‌‌ وزن دهیشم خیلی خوبه. توروخدا قرص ویتامینو کلسیم حتما ...

ویتامین مصرف میکنم ولی بازم حالم بده    دو رور بعد ۴۰ باز حالنی مثل پریودی داشتم  و هنوز قطع نشدخ نمیدونم چه گار کنم  جونم داره در میره دبگه  

ویتامین مصرف میکنم ولی بازم حالم بده    دو رور بعد ۴۰ باز حالنی مثل پریودی داشتم  و ه ...

الهی عزیزم😞😞احتمالا پریود شدی دوباره من ۵ روز بعداز ۴۰ پریود شدم 

خداياشكرت....❤️ 
خب اگر پریوده چرا تموم نمیشه  😭😭😭😭

اب هویچ برو زیادم بخور. نشد یه ویزیت برو پیش دکترت اینجوری بی جون تر میشی. من دوقلو دارم اینقدر بی جونم هنوزم باید سرم بزنم تا یکم روبراه بشم فشارم همش ۸ یا ۹

خداياشكرت....❤️