2777
2789
عنوان

امشب خدا واقعاا ب منه مادر رحم کرد

446 بازدید | 25 پست

پسرم نزدیک دوسالشه. شوهرم مغازه داره و پدر شوهر و برادر شوهرم میخواستن برن مغازه که پسرمو هم بردن .حالا پدرشوهرم پیاده شده و پسرمو از ماشین پیاده کرده ولی درجا دستشو ول کرده پسرم خورده زمین .دقیقا سرش رفته زیر لاستیک افتاده .خدا بهم رحم کرده برادرشوهر تو آینه دیده و حرکت نکرده وگرنه ....اصلا نمیتونم تصورش بکنم .حالا دورببنای مغزه اون صحنه رو گرفته .من ب اندازه ب کافی اعصابم بهم ریخته بود شوهرمم فیلمو بهم نشون داد حالا اصلا داغون شدم همش جلو چشممه. خدا روشکر که بخیر گذشته ولی تصور اینکه چی میتونس پیش بیاد داره دیوونم میکنه .بهش گفتم که ب من نشون نده ولی نشون داد .حالا بهم ریختم کلا .همش چسبیدم ب پسرم .بجز نماز شکر کار دیگه ای هست برای شکرگزاری ؟؟نمیدونم چجوری شکر کنم بخاطر این بلا ک از سر پسرم گدشت 

من همیشه حساس بودم ب اینکه بچه ازم دور بشه و دوست ندارم بقیه وامی‌دارند با خودشون میبرن بیرون عمو یا دایی یا هر کسی ...همیشه هم سر این موضوع مشکل داشتیم با شوهرم .حالا اومده میگه اصلا اگه منم بهت گفتم دیگه با هیچکس نذار جایی بره!!!

ببخشیید مقصر خودتی منو شرحه شرحه میکردن ولی بچه هامو تنها نمیفرستادم با کسی. خیلی ترسو هستم تواین موارد

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر برادرشوهرت دیده و حرکت نکرده صدقه بده براش

اصلااااا به هیچ وجه نذار با کسی تنها بره جایی تنها نذارش حتی اگه شوهرت خیلی گیر داد ک بذار بره قبول نکن

چرا اصلا تنها میفرستیش اونم بچه دوساله

آخه بچه دوساله رو با مرد جماعت نمیفرستن بیرون که

هرجا میره خودت یه قدم جلوتر باش

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ببخشیید مقصر خودتی منو شرحه شرحه میکردن ولی بچه هامو تنها نمیفرستادم با کسی. خیلی ترسو هستم تواین مو ...

قبول دارم ...منم خیلی حساسم ولی همیشه سرزنشم میکنن که تو خیلی گیرمیدی خیلی حساسی ..شوهرم داشت میرفت که مادرشوهرم گفت پسرمم ببره همش تو خونس حال و هواش عوض شه ..گفت بابام میخواد بیاد بفرستین بیاد ..ب هوای اینکه شوهرم اونجاس گفتم بره زود بیارنش..وگرنه همیشه با شوهرم و خانوادش درگیری دارم سر این موضوع ک مثلا برادر شوهرام میخوان با ماشین بدن جایی و برگردن ورمیدادن بچه رو هم میبرن .چون ما تو یه ساختمونیم .پسرم همش دوست داره بره پایین من میرم پایین یهو میبینم نیست .میگن عموش میخواس بره فلان چیز بخره اونم برد .هر روز درگیرم

واقعا بل هیچکس اجازه نده بره بیرون حتی مادرت

واقعا چطور میتونم اینو ب دیگران بفهمونم ‌..پسرم خیلی دوست داره همش بره طبقه پایین میفرستم بره یکم ک موند میارم.من میرم میبینم مثلا برادرشوهر میخواسته بره چیزی بخره یا جایی بره با ماشین اونم ورداشته برده ک مثلا بچرخونتش.من خیلی حساسم ولی اصلا دیگران اینو درک نمیکنن کار خودشونو میکنن .همیشه سر این موضوع درگیر بودم با شوهرم ک میگه تو گیر میدی چرا مگه چی میخواد بشه .حالا امشب میگه منم گفتم دیگه نذار با کسی بره جایی

فکرش داره دیوونم میکنه همش اون صحنه جلو چشامه

میفهمم بنظرم برو اخرهفته روستایی جایی اب هوا عوض کن تو ذهنت بره بیرون انقدم فکرخیال نکن جوجه تو خدا بت داده خودشم مواظبشه ببین یچی پیشش داشتی ها 😍خداحفظش کنه

❤ متاهل❤