2777
2789
عنوان

به نظرتون این خیانته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اولش قبول نکردم ولی بعدش فکر کردم اگه حرف نزنم واقعا همش توی ذهنم تکرار میکنه و شک‌ میکنم گفتم اوکی ز‌بزن ز زدنی دیدم اینو به اسم یه مرد سیو کرده که دیگه واقعا اون قدر عصبی شده بودم که نگو 

بعد این دختر گوشی رو برداشت ازش پرسیدم رابطتتون با هم چطوریه اینا گفت که ما فقط در باب مسئله مالی حرف میزنیم چیزی بیشتر از این نیست و من در استانه ازدواجم گفتم باشه ببخشید مزاحم شدیم قطع کردم

بعدش که قطع کرد گفتم تو که هیچ کاری نکردی به قول خودت چرا اسمش رو یه چیزه دیگه سیو کردی و ز زدنی پاک میکنی گفت به جون مامانم به قران فقط به خاطر این که ناراحت نشی و این حرفا نمیدونم چرا دلم راضی نمشید منم گفتم دیگه نمیخوامت و به من ز نزن جلو راهمم سبز نشو و برگشتم خونه 

بعد روز بعدش هر چقدر ز زد پیام داد من ج نمیدادم خودشم دانشگاه بودم کشت ج ندادم اینم بگم کن کمی حساسم توی این مسائل و کمی هم لجباز بعد اینم با دادشم قرار گذاشته بود(با هم دوستن) که بخدا من کاری نکردم و اینا خواهرتو بیار باهش حرف بزنم و توضیح بدم

بعدش رفتم دیدمش از تماس هاش پرینت گرفته بود یه مدال طلا هم گرفته بود داد بهم گفت برو چک‌کن ببین من کلا چند بار بهش ز زدم منم رفتم چک کردم تو ۶ماه کلا ۲۰ بار مکالمه داشتن اونم چند ثانیه نظرتون چیه؟

چرا اسمشو عوض کرده؟یا پاک کرده اگه فقط در همین حد بوده؟

بنظرم ی جای کار میلنگه

اونم از طرف شماست چرا باید این همه بی اعتمادی باشه که بخاطر اشغال بودن خط این همه سوال ،جواب باشه

چی دیدی ازش که انقدر بهش بی اعتمادی؟

رابطه ای که توش بی اعتمادی باشه به هیچ دردی نمیخوره

اگه اطمینان داشتی انقدر پنهون کاری نمیکرد

هر چند رفتار این اقا هم درست نیست

اگه رابطه کاری دارن ،خب همکارشه چرا باید اذیت بشی؟

بنظرم ی جای کار میلنگه اونم از طرف شماست چرا باید این همه بی اعتمادی باشه که بخاطر اشغال بودن خط ای ...

چون دوست دختر سابقشه🥲نه من کلا حس ششم خیلی زیاده تا حالا گوشیش رو نگرفته بودم جز اون روز که حس کردم دروغ میگه