2777
2789
عنوان

به نظرتون این خیانته؟

25 بازدید | 23 پست

دخترا من چند  ماهی هست که با یه پسر توی رابطم قصدمون هم ازدواجه و من توی این چند ماه هیچی ازش ندیدم واقعا ولی دیروز وقتی بهش ز زدم اشغال بود تقریبا ۱ربع گوشیش اشغال بود بعدش قرار بود اون روز همو ببینیم منم رسیدنی گفتم با کی داشتی حرف میزدی گفت با دوستم همون لحظه گفتم گوشیتو بده ببینم که دیدم….

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ینی چی رمان داری تعریف میکنی یا ازمون کمک میخوای؟  که دیددم با سه نقطه یعنی چی  بای ...

دارم تعریف میکنم که کمک بخوام دیگه😑

بعدش دیدم اون دقیقه مه اشغال بود رو پاک کرده از لیست کال هاش بهش گفتم که خب من این ساعت بهت ز زدم اشغال بودی چرا اینجا هیچ تماسی نیست گردن نگرفت و اینا گفت نه گوشیم قاطی کرده بعضی وقتا این جوری میشه منم بهش گفتم که ز بزن اون دوستی که باهاش حرف زدی دقیق بگه کی باهم مکالمه داشتین گفت باشه ز زد گذاشت اسپیکر که اونم دقیقا همون تایم رو گفت 

بهش گفتم خب حتما گوشی دوستتم قاطی کرده اینا گفت نه در کل گردن نگرفت

خیلی زشت و زننده هست این رفتارهای بچگونه که چرا اشغال بودی چرا پشت خط رفتم چرا دیر جواب ندادی چرا خواستی جایی بری بهم خبر ندادی 

والا بچگانه هست اینقدر راحت نباید حریم شخصی کسی رو خدشه دار کنیم و اینقدر راحت انگ خیانت بزنیم والا زشته

بعد چند ساعت عصبانیت و اینکه گفتم بگو باهات کاری ندارم گفت بهت میگم اما بخدا چیزی نیست و عصبانی نشو و اینا گفتم بگو گفت که دوست دختر قبلیم بود اینا ز زده بود(اینم بگم که چند مسئله مالی بین اینا بود که باید حل میشد) و منم اطلاع داشتم که بعضی وقتا به خاطر این مسائل باید حرف میزدن گفتم من که میدونم شما بعضی وقتا سر مسئله مالی و کاری صحبت میکنید چرا پاک کردی

دارم تعریف میکنم که کمک بخوام دیگه😑 بعدش دیدم اون دقیقه مه اشغال بود رو پاک کرده از لیست کال هاش ب ...

یعنی چی اول ک گفتی اشغال بوده بهت گفته با دوستش حرف میزده 

بعد ک تو گفتی چرا پاک شده گفته ن گوشیم قاطی داره 

الان تضاد تو حرفش رو احساس نکردی؟ 

من بد متوجه شدم؟؟

گفت نمیخوام ببینی و ناراحت شی اینا گفتم باشه من کاری ندارم راحت باش 

بعد چند ساعت رفتیم پیش دوستامون اونا رو برداشتیم رفتیم کارگاهش منم باهاش حرف نمیزدم دیگه و اینم توضیح میداد که بین من و اون چیزی نیس و اینا منم قبول نمیکردم میگفتم اگه چیزی نیست غلط میکنی پاک میکنی که برگشت گفت اگه باور نمیکنی ز بزنم حرف بزن