2777
2789
عنوان

مامانایی که تاپیک تعیین جنسیت میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا؟  پس چرا دکتر من آنومالی رو که بردم قرص هامو عوض کرد گفت برو یک‌ ماه دیگه بیا یعنی ۱۸ آذ ...

اینم غربالگری بود تازه سونو دوبعدی نمیدونم چی چی کلا هرماه عادت داره به سونو نوشتن وزن بچمم نوشته با عکس خوب ازصورتش

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
همچنین ان شاءالله دوران بارداریتو به راحتی طی کنی و نی نی تو بغل کنی😍😍

قربونت همچنین گلم اخرش فهمیدس اونجا که نوشته دختر جنسیت کدومتونه نپرسیدی اصلا از دکتر

جالبیش اینجاست تاریخ عضویتامون دوروز فرق دارن😅😅🤭🤭 متولد چه سالی هستی که دوتا گل پسر داری سومی ر ...

عه اره راست میگی چه جالب😅😅😅

من متولد ۷۴هستم گلم یکم توهمه کارام عجله داشتم🤣🤣

قربونت همچنین گلم اخرش فهمیدس اونجا که نوشته دختر جنسیت کدومتونه نپرسیدی اصلا از دکتر

جنسیت خودمو زده انگار روتین وار میزدن چون باز سونو رفتم اندام بچه رو نشونم داد تا مطمئن بشم😅😅

عه اره راست میگی چه جالب😅😅😅 من متولد ۷۴هستم گلم یکم توهمه کارام عجله داشتم🤣🤣

عزیزم خدا حفظشون کنه برات 😍😍

من ۷۷ایم منم مثل خودت عجولم😂😂

سومیو اگر همسر رضایت بده تا دوسه سال دیگه من از خدامه 😍😍😅😅

عزیزم خدا حفظشون کنه برات 😍😍 من ۷۷ایم منم مثل خودت عجولم😂😂 سومیو اگر همسر رضایت بده تا دوسه سا ...

اخی انشالله گلم بسلامتی بغل کنی گل پسرتو