2777
2789
عنوان

بچه ها من ی جوریم

65 بازدید | 6 پست

اصلا نمیتونم رو ی چیزی یا کاری تمرکز کنم با این ک شرایط خیلی کارا رو دارم ولی نمیرم دنبالش اصن ی جور ناامیدم نمی‌دونم چرا از هیچی لذت نمیبرم اصن ی حالیم دوس ندارم زندگی کنم کلا قدرت تصمیم گیری هم ندارم هیچ تصمیمی خسته شدم 😔

من هم

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم

جدی فک کردم فقط خودمم 😔دخترای فامیل و دوستام با اینکه مشکلات زیادی دارن و بچه کوچیک تر از من دارن همه شوند ی حرفه و هنر یاد گرفتن و کار میکنن بخودشون میرسن ولی من عین ی مرده متحرکم

جدی فک کردم فقط خودمم 😔دخترای فامیل و دوستام با اینکه مشکلات زیادی دارن و بچه کوچیک تر از من دارن ه ...

منم خدارو شکر مشکل خاصی ندارم تو زندگیم و نمیدونم کلا بی هدفم هر کاری میخوام کنم نصفه راه پشیمون میشم و شب ب زور میخوابم روزا ب زور پا میشم ی وضع بد خلاصه

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵
منم خدارو شکر مشکل خاصی ندارم تو زندگیم و نمیدونم کلا بی هدفم هر کاری میخوام کنم نصفه راه پشیمون میش ...

اخ منم مدت زیادیه دارم با قرص خواب میخوابم فک کنم عوارضش رو شده انقد عصبی میشم  در حد جنون کلا همش عصبیم اعصابم میزنه ب همه جای بدنم گردن درد قلب دست معده گوش زده ب گوشام گوشام از داخل داغ می‌کنه و ی جوری میشه مدنیه ک هم همش صدای زنگی تو گوشامه نفسم بالا نمیاد حس میکنم ی ماه دیگ نشده زنجیری میشم