2777
2789

همشون یه کاره ای شدن یکیشون معلم یکیشون پرستار اون یکی ازدواج کرده همش اینور اونور و تفریح و کافه و به خودشون برسن 

منم به جای اینکه رشد کنم تمام سالهای زندگیم صرف مبارزه با خانوادم شد که بتونم اون اعتماد به نفس خورد شده رو ترمیم کنم ، صرف از بین بردن آواره های زندگیم شد نتونستم چیز خاصی بسازم

من معمولیم خیلی معمولی نه شغلم پر درامده نه باشگاه های لوکسی که اونا میرن میرم نه کافه و مسافرت میرم فقط و فقط دارم برا ساده ترین چیزا می‌جنگم 

وقتی میبینیم همشون انقد با ماماناشون خوبن صمیمین اما من همچین مادری ندارم و فقط ازش تنقر و ترس تو دلمه حالم بدتر میشه

از اونموقع اومدم خودمو مقایسه میکنم به عدالت خدا هم شک دارم

لایک نکن😑

ماهایی که اینجوری خانواده داشتیم ازدواج هم کنیم خیلی موفق نیستیم...من نامزدم یکم دیر ج بده یا سرد ج بده استرس میگیرم نکنه من کاری کردم نکنه ناراحتی داره ازم نکنه کاری کنم ول کنه بره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم بیشتر دوستام پزشک و داروساز و پرستارن همه جایگاه و شغل خوب و خیلی هاشون حتی ازدواجم کردن میرن بیرون گردش و تفریح منم فقط یه گوشه نشستم دارم سعی میکنم افسردگی از پا درم نیاره. 

عزیزم بشنو ولی باور نکن

فرض کن من الان از مادرم متنفر باشم یا زندگیم زیر خط فقر باشه ایا میام برای یه عده ای که بعد از مدتی دیدمشون واقعیت رو تعریف کنم ?تو توی زندگی ما نیستی همیشه میگن باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی بقیه مقایسه‌نکن

خداروشکر تو الان هم کلی رو خودت کار کردی هم شغل داری اینا خیلی چیزای خوبیه که برای به دست اوردنش به خودت افتخار کنی 

خب اشتباه میکنی ویترین زندگی دیگران رو با خودت قیاس میکنی تو از کجا میدونی اونا بی مشکلی من خودم یکی از افرادی هستم که خیلی به خودم میرسم و بیرون میرم ولی انقدر مشکل دارم که میگرن عصبی گرفتم و شدیدا درگیر دکتر و ...شدم میخوام بهت بگم همینکه تلاش کردی یه چیزایی رو حل کنی یعنی پیشرفت خیلیا نمیتونن ایرادات و تروما هاشونو حتی درک کنن چه برسه روش کار کنن باشگاه برو مرتب باش به خودت برس و مهمترین رکن خودتو دوست داشته باش 

اگه حالت بد میشه دیگه باهاشون ارتباط نگیر

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

کلا دنیای آدم ها بعد از ازدواج تغییر می کنه اگه اهل چشم هم چشمی هستی اصلا باهاشون معاشرت نکناگه حس ...

دلم از این گرفته چقد خانواده های خوبی دارن باعث پیشرفتشون شدن منم از اول این بارو به تنهایی کشیدم کسی نبود تو دردام کنارم باشه بدتر زخمم زدن بهم

لایک نکن😑