2777
2789
عنوان

دخترمو خدا دوباره بهم داد😭😭

164 بازدید | 29 پست

نصفه شب بود شنیدم صداهای عجیب میاد از دخترم فک کردم داره خواب میبینه بلند شدم تکون دادم بهش سیلی زدم ولی بیدار نشد چراغ و روشن کردم دیدم ای وای من سیاهی چشماش رفته فقط سفیدی چشماش معلومه از دهنش کف میومد خیلی ترسیدم خیلی نگرانم که نکنه دوباره اونجور بشه بچه م داشت خفه میشد یک لحظه حس کردم مرده زنگ زدم اورژانس گفت به پهلو بخوابونش وقتی به پهلوش کردم نفسش برگشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم خدا رحم کرده.تشنج نکرده؟؟

من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله

حتما حتما ببرش دکتر همین الان.خدارحم کرده بهت ولی ببرش چکاب کن شاید تشنج کرده

من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله