2777
2789
عنوان

بارداری بعد از حاملگی پوچ

139 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان شبتون بخیر

من اردیبهشت ماه سقط کردم بارداری پوچ بود که بدون دارو تو خونه سقط کردم.

از شهریور دکتر گفت‌مشکلی نداری اقدام‌کن ماه سوم اقدام هستم ولی نمیشه😔این ماه خیلی امید داشتم و یه سری علائم داشتم

کسی بوده سقط کرده باشه؟ بعدش چقد طول کشید باردار شید

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا تشکیل قلب نی نی منم دعا کنید 🙏🥺

ان شاالله عزیزدلم

به حق حضرت زهرا قلب پاکش تشکیل میشه سوره یس بخون

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
من دو سال بعدش،البته خودم نخواستم تا یک سال که طبیعیه اگه عجله داری برو دکتر دارو بده زود باردار ش ...

خیلی ممنونم از وقت گذاشتنت عزیزم

توکل به خدا این ماهم تلاش کنیم نشد برم دکتر

نذر کن قرص متفورمین هروز بخور  بعد از پریودی که پاک شدی ،زرده تخم مرغ رو نوار شب تا صبح بذار ...

نذر کردم عزیزم.

از پارسال تو اقدامیم که عید باردار شدم سفط شد...

عه چه جالب چشم حتما 

ممنونم وقت گذاشتی🥰😍

خواهش میکنم گلم  بعد پریودی عنبرنسارا هم دود بده زیر دامنت

بخاطر عفونت؟؟

تست پاپ اسمیر دادم عفونت هم نداشتم🥲نه آزمایشام نه تست پاپ اسمیرم مشکلی نداست