2777
2789
عنوان

خارج رحمی شدم کمک لطفاً 😭

67 بازدید | 19 پست

من هفته پیش بتام پایین اومد 130 شد سونو گرفتم هیچی نبود

دکتر گفت سقط شده هفته دیگه بتا بده باید صفر بشه

حالا امروز بتام 440بود😭

سونو واژینال گرفتم گفت یه چیز ریز 6 میلی متری کنار تخمدان راستته 

حالا چیکار کنم دفع بشه 

خواهش میکنم کمک کنید دکترا تا سرحد مرگ آدمو میبرن میارن

من از اولش میگفتم خارج رحمیه حالا چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادارو راحت سقط میشه اصلا نگران نباش زن داداش من سه بار خارج رحمی شد بارداری دوتاش بادارو تو خونه سقط شد یکیش بتاش تا ۴۰۰۰۰رفته بود مجبور شد بیمارستان کورتاژ کنه مال شما هنوز کوچیکه حتما زود پیگیری کنید چون خطرناکه براتون انشالله خدا به زودی بهتون نی نی سالم وصالح بده

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

گیاه عروسک و از عطاری بگیر طریقه مصرفشم ازش بپرس

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

وای  عزیزم سایزش چند بود ترکید؟ من چقد وقت دارم بنظرت؟ الان ۶میلی متره

اصبا مگه به اندازه گیری رسید؟

با درد شدید شکم بردنم بیمارستان 

بلافاصله اتاق عمل 

وازبین رفتن یه لوله

قبل ترش خونریزی داشتم اما دکتر بی عقل تشخیص نتونست بده 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خدا خیرت بده عزیزم، سایزش چند بود؟ دارو چی گرفت؟

نمیدونم عزیزم ولی چیز مهمی نیست سقط ش فقط زود پیگیر باشید که اذیت نشید 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن