2777
2789
عنوان

آیا امکان بارداریم هست؟

63 بازدید | 18 پست

این تاپیک رو صبح هم زدم. میخوام بدونم اگر احتمال بارداریم هست برم آزمایش. تحملشو ندارم برم آزمایش و ببینم که منفیه. 

خانما سیزدهم ماه مهر شروع پریودم بود. پریودهای منظم دارم.دوماه پیش سونو پاپ اسمیر ازمایش خون و معاینه انجام دادم هیچ مشکلی نداشتم. 

چهار بار رابطه "بدون جلوگیری" تا قبل از سیزدهم این ماه داشتم. ماه اول اقدامم هست. 

تا امروز که ۲۴ ابان هست پریود نشدم. هفته پیش دوبار بیبی چک زدم که هردوبار منفی بود‌ . به نظرتون امکان داره باردار باشم یا الکی فکر و خیال نکنم ؟؟

سابقه پریود نشدن در هیچ ماهی هم حداشتم. از دوازدهم این ماه تا الان هم علائم پریودی مثل شکم درد رو دارم طوری که هرلحظه فکر میکنم دیگه پریود شدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نهایت باید۱۳ آبان می‌شدی پریودنشدی،اره احتمالش هست، آزمایش بده،این روزها بی بی نزدی؟

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
چندم سیکلت نزدیکی داشتی تاریخ ماه که مهم نیست سیکل را بگو... واینکه چند روزه عقب انداختی

یازده روزه عقب انداختم. سیکلم حدود سی تا سی و دورزه

روزای نه. پانزده و هفده سیکل و همینطور ۲۹ سیکل رابطه بدون جلوگیری داشتم 

یعنی نهایت باید۱۳ آبان می‌شدی پریودنشدی،اره احتمالش هست، آزمایش بده،این روزها بی بی نزدی؟

نه نزدم همون اوایل شروع سیکلم که باید میشدم و نشدم چند روز پشت هم چندتا بیبی زدم )از سر کنجکاوی(که همش منفی بود