2777
2789
عنوان

خانومایی ک انتقال جنین مثبت داشتین میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 9080 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بی بی چک میذاشتی من روز نهم انتقالم گذاشتم نشون داد

اخه جنین سه روزه بود امپول hcg ام داشتم یعنی الان بی فایده اس ،گفتن روز شانزدهم ازمایش

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
عزیزم‌منم‌پارسال انتقال جنین داشتم ولی لکه نداشتم.روز دهم بیبی مثبت شد. فک‌نکنم لکه طبیعی باشه ی ب ...

منم آبان همین سال انتقال انجام دادم روز نهم بی بی چک گذاشتم نشون داد لکه بینی هم نداشتم اتفاقاً تعجبم به اینکه چرا من لکه بینی ندارم

منم آبان همین سال انتقال انجام دادم روز نهم بی بی چک گذاشتم نشون داد لکه بینی هم نداشتم اتفاقاً تعجب ...

اره منم نداشتم

بعضیا میگفتن لکه بینی نتیجه لانه گزینیه

کلی غصه میخوردم ک چرا من ندارم

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏
اره منم نداشتم بعضیا میگفتن لکه بینی نتیجه لانه گزینیه کلی غصه میخوردم ک چرا من ندارم

الان اصلا علائم بارداری هم ندارم نه تهوعی نه لکه بینی گاهی فک میکنم اصلا باردار نیستم شمام اینجور بودی؟؟؟

الان اصلا علائم بارداری هم ندارم نه تهوعی نه لکه بینی گاهی فک میکنم اصلا باردار نیستم شمام اینجور بو ...

زوده ک هنوز گلم😍واسه من از‌ماه دوم اونم آخراش شروع شد

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏