ببین همون حلوای خودمونه ولی تویجم توش میریزن
اینجوری که
هویج رو کامل میپزی له له شه بخار پز شه مزه اب نمیگیره
در نهایت هویج رو پوره میکنی
آرد تفت میدی
شهد رو درست میکنی (اب وزعفرون و شکر)
من جای اب همیشه شیرمیریزم
هی هم میزنی کمی غلیظ شه
کره یا روغن رو به ارد درحال تفت اضافه میکنی
و هم میزنی به شهد کمی گلاب یا هل اضافه میکنی حتی میتونی جای اینها وانیل بریزی
شهد و پوره هویج روبه ارد و کره اضافه میکنی اونقد مخلوط میکنی که حلوا کامل از تابه جداشه
تو قالب مورد نظرت سرو میکنی
میتونی روش پودر نارکیل و کنجد هم اضافه کنی
نوش جان