2777
2789

کسی هس تنبلی تخمدان داشته باشه و باردار شه میشه کمک کنید چیکار کنم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۱
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط یک بار توی پریودیم با روغن سیاهدانه زیر شکممو تخمدانامو ماساژ دادم البته توی نافمم از همون روغن زدم و شکممو میبستمو میخوابیدم..توی پریودیم پونه دم میکردم میخوردم

کپسول پونیکا هم استفاده کردم البته پونیکا توی دوران پریود نباید خورده بشه

ی دکتر هست تو اینستا با برنامه اصلاح سبک زندگی کسایی ک تنبلی تخمدان داشتن رو درمان میکنه باردار هم میشن بدون قرص و این چیزا

آرامشتو معامله نکن، بدون اون هیچ ثروتی وجود نداره...🍂🍁
میزان تنبلیتون چقدر بود مگه ؟؟ اخه من پلی کیستیکم تنبلی دارم ولی اصلا تا حالا نمیخاستم باردار شم ول ...

من پلی کیستیک و کیست نداشتم فقط تنبلی تخمدان داشتم ..والا نمیدونم در چ حد یود فقط در حدی بود ک طبیعی باردار نشدم

عسل وسیاه دونه هروز بخور پریودی هات مرتب میشه ایشاله باردار میشی دیدم که میگم

برای خانوم‌مجرد هم خوبه ؟بعد اگر طبع آدم گرم باش مشکلی پیش نمیاد سیاه دونه خیلی گرم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

من فقط یک بار توی پریودیم با روغن سیاهدانه زیر شکممو تخمدانامو ماساژ دادم البته توی نافمم از همون رو ...

جوش یا حساسیت نزدین به خاطر طبع گرم سیاه دانه ؟منم شنیدم ماساژ با این روغن خیلی خوبه و البته میگفتن قبل دوران پریود باید اینکار انجام بشه حدودا مثلا یه هفته قبل شروع کنید تا زمان پریود

جوش یا حساسیت نزدین به خاطر طبع گرم سیاه دانه ؟منم شنیدم ماساژ با این روغن خیلی خوبه و البته میگفتن ...

نه اصلا..من فقط هفت روزی ک پریود بودم انجام دادم....اونم اخرین پریودم بود بعدش باردار شدم

نه اصلا..من فقط هفت روزی ک پریود بودم انجام دادم....اونم اخرین پریودم بود بعدش باردار شدم

درسته .من مجرد هستم فعلا بعد نامنظم هست گفتم ازتون بپرسم که خوبه یا نه .