2777
2789
عنوان

مبل جهیزیه چی بخرم

181 بازدید | 16 پست

سلام بچها این اولین تایپک منه خوشامدگویی میگین بهم😄 من هفته دیگه میخوام برم شیراز مبل و سرویس خواب بخرم برا جهیزیم.(برا این میرم شیراز چون اونجا خونه عممه و دو سه روز بمونیم) حالا نمیدونم از این مدل مبلای فرانسوی که جدید مد شده بخرم یا یه مبل مینیمال ساده با پایه های چوبی.حس میکنم این فرانسویا زود از مد میره ولی خیلی شیکن.اصلا نمیدونم شیراز کجا مبل قشنگ و ارزون داره هیچی نمیدونم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم درحال تکمیل  جهیزیه ام البته ۹۹ درصد تموم شد . برای خونه چند متری؟ 

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
نه اون فرانسویا ام همیشه مد هستن ولی من مینیمال بیشتر میپسندم 

اخه من یه اخلاقی دارم دلم میخواد همه چیز خونم خاص باشه این فرانسویا هم جدیدا همه خریدن خیلی تکراری شده.حالا دوستام همشون میگن فرانسوی بخر شیکه

تاپیک رو باز کردم تا بگم فرانسوی که دیدم خودتون فرمودین!😅❤ ترکیب فرانسوی و چستر رو دوست دارم😍

دقیقا خودمم دلم میخواد اگه فرانسوی گرفتم یه سه نفرشو چستر بگیرم.خیلی نما میده به خونه

من مینیمال میپسندم جوانانه تره فرانسوی بیشتر برای مامان ها میپسندم ولی هر دو سبک شیک هستن اگه کاب ...

کابینتا ام دی اف ترکیب سفید و چوبه.اره بنظر خودمم فرانسوی رسمی تره برا سن بالاها خوبه