2777
2789

موسسه هم گفت روز موعد (که میشه ۱۸iui) برو آز 

بنظرتون برم ؟ سرگیجه از کجا اومد یعنی باردارم؟ 

کسی بود قبل موعد آز منفی و بعد مثبت شده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما پنج روز مونده به موعدت ازمایش دادی؟واسه من روز موعدمم منفی بود.بعد پنج روز عقب افتاد مثبت ش ...

آخه پنج روز به موعدم می‌شد روز ۱۳ آی یو آیم ، شنیده بودم دوهفته بعد آی یو آی نشون میده آز☹️

یعنی شما پنج روز مونده به موعدت ازمایش دادی؟واسه من روز موعدمم منفی بود.بعد پنج روز عقب افتاد مثبت ش ...

روز موعد آزمایش دادید منفی بود یا بی بی؟؟ امیدوار شدم عزیزم ، از سرگیجه ام شک به بارداری دارم ، آدم سوسولی هم نیستم قوی ام و اصلا سرگیجه نداشتم 

برام دعا کن عزیزم، بچه دو ماهه ام بعد از کلی زحمت ۹ماه بارداری و زایمان و .. مشکل داشت و از دست دادمش. برام دعا کن لطفا 

روز موعد آزمایش دادید منفی بود یا بی بی؟؟ امیدوار شدم عزیزم ، از سرگیجه ام شک به بارداری دارم ، آدم ...

روز موعد هم بی بی چک و هم آزمایش منفی بود . دیگه بعد تاخیر بی بی چک روز به روز هاله انداخت و پررنگتر شد.بعد پنج روزم ازمایشم مثبت شد . آخی عزیزم ان شاالله که این ماه باردار هستی .خیلی ناراحت شدم.خدا فرزندی صحیح و سالم عنایت کنه

روز موعد هم بی بی چک و هم آزمایش منفی بود . دیگه بعد تاخیر بی بی چک روز به روز هاله انداخت و پررنگتر ...

سلام عزیزم الان رفتم دکتر برای سرگیجه ، گفت درسته به موعدم مونده دو سه روز ولی چون روز ۱۵ آی یو آی هستی الان برو آزمایش 

منم باز رفتم آزمایش😳 میدونم بیخود بود ، خود آزمایشگاه هم گفت خانم باید حداقل ۳ روز از موعدت بگذره بعد بیای 

سلام عزیزم الان رفتم دکتر برای سرگیجه ، گفت درسته به موعدم مونده دو سه روز ولی چون روز ۱۵ آی یو آی ه ...

ان شاالله که بیخود نبوده باشه.ولی عجله هم نباید میکردی واسه دکتر.میبینی به خاطر مصرف دارو و آی یو آی بوده باشه.حالا امیدوارم جواب آزمایش مثبت باشه.درکل وقتی منتظر باشی کلی علایم میاد سراغت که دیگه فکر میکنی خبری هست

ان شاالله که بیخود نبوده باشه.ولی عجله هم نباید میکردی واسه دکتر.میبینی به خاطر مصرف دارو و آی یو آی ...

حق داری عزیزم، درهرصورت پسفردا موعدمه ، باید ببینم چه خبره . دعاکن برام عزیزم . ایشالله نی نی گلت رو بزودی سلامت و شاد بغل بگیری ❤️