2777
2789
عنوان

طلاق

266 بازدید | 22 پست

با سلام خواهرم یک پسر ۱۴ ساله و یک دختر ۱۰ ساله داره قراره طلاق بگیره الان خیلی نگران بچه هاش هست که شوهرش بگیرشون خیلی حالش بده گریه میکنه کسی اطلاعی در این موارد داره قاضی بچه هارو میده به پدرشون یا مادرشون قوانین چطوره خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا بچه خودش بزرگ شده قاضی از بچه ها میپرسه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
مثلا پدرش بگه چون خواهرم بیکار درامد نداره 

خب باید نفقه بچه هاشو بده خواهرت خونه ای پس اندازی هیچی نداره؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
نه متاسفانه هیچی نداره میاد خونه پدرم ولی یه اشنا داریم احتمالا ببرش داخل شرکت مورچه خورت

اگه بچه ها مامانشونو بخان هیچ کاری ازش ساخته نیست چون بزرگن حریف نمیشه